nidziowa 09.02.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam Czy moze ktos ma drzwi wewnętrzne tej firmy z okleiną drewnopodobną. Podobają mi się standard. Proszę o opinie.!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 09.02.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam Czy moze ktos ma drzwi wewnętrzne tej firmy z okleiną drewnopodobną. Podobają mi się standard. Proszę o opinie.!! pozdrawiam Mamy co prawda tylko 1 sztukę w kuchni (wejście do pomieszczenia gospodarczego) ale sa dużo lepszej jakości niż drzwi polskone , które mamy także. Mamy te w kolorze wenge z mleczną szybą http://www.dre.pl/drzwi/images/d_standard_40s.jpg Wygladaja bardzo ładnie, ośnieżnica regulowana obejmujac tez sie prezentuje super. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nidziowa 09.02.2007 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 To moje ulubione drzwi. Nie wiem tylko czy w rzeczywistości są tak samo piękne jak na zdjeciu. Proszę napisac ile kosztowały z ościeznicą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek T. 09.02.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 My też mamy w całym domu, łącznie 8 sztuk. DObrze wykonane i duży wybór oklein.Łatwy montaż i estetyczne, a i cena przyzwoita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nidziowa 09.02.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A nie orientujesz sie czy są w kolorze "orzech". Mamy takie okna ..i razem dawałoby ładny efekt.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhab13 09.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Podłączam się do pytania o te drzwi, widziałam kilka na wystawach i niestety wygladały baardzo średnio, szpary między spoinami i plasikowe drewno, tak to niestey wygladało.... ale może na wystawce te drzwi już zbyt wiele przeszły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stan.w 11.02.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Wszystkie drzwi mam dre- mam też w kolorze orzech z regulowaną ościeżnicą,gdy odwiedzili nas znajomi , to pytali czy te drzwi są drewniane W korytarzu mam w kolorze calvados, pięknie współgrają z kolorystyką ścian .Wstawione w październiku 2006- pierwsza zima, ogrzewanie, narazie nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.02.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 w sklepie gdzie sprzedają drzwi róznych firm pani odradzała tego producenta:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 11.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja już mam ponad 2 lata i wyglądają nadal jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.02.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Moje jeszcze leżą w piwnicy i czekają na montaż. Mam okleinę dąb. Faktycznie wygląda jak fornir. Wiem, że kupiłem tanie drzwi i nie oczekuję cudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 12.02.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 ja mam 4 sztuki w kolorze wenge i jestem bardzo z nich zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 12.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 To moje ulubione drzwi. Nie wiem tylko czy w rzeczywistości są tak samo piękne jak na zdjeciu. Proszę napisac ile kosztowały z ościeznicą. pozdrawiam niepamietam, ale wiem ,że cana (rabaty) uzaleznione sa od ilości i wielkości zamówienia. Wiec nawet gdybym pamiętała cenę to i tak niebyłaby pewnie adekwatna do obecnego czasu i obecnych cen Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.02.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Mam standardy - z dre Jestem zadowolony i zachwycony ceną Dla moich potrzeb dzwi super i po co przepłacać.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dla moich potrzeb dzwi super i po co przepłacać.. sebo8877 Ziomal Sebo Jaki kolorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 12.02.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 wszystko jest lepsze od Porty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.02.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 wszystko jest lepsze od Porty dlaczego? Ja chciałem kupić Portę ale kaski nie stykło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 12.02.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 złe doświadczenia, bardzo złe... szczerze odradzam. Wątpliwa jakość, terminy - niedookreślenia i ceny z kosmosu nieadekwatne do towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nidziowa 12.02.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam witam Zdania są podzielone co do moich ulubionych drzwi. Kiedy je zobaczyłam nie wiedziałam ile kosztują. Spodobały mi sie jesczze bardziej kiedy okazało się ze cena jest b. atrakcyjna. Muszę w koncu wybrac się do sklepu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaPrzemek 12.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Co do Porty my mamy ponad dwa lata i bardzo sobie chwalimy. Porządne wykonanie, oscieżnice regulowane. Fakt, że czekalismy na nie długo, ale (wtedy przynajmniej) na inne też był długi czas oczekiwania. Może akurat źle trafiliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadb 12.02.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 ja od roku mam na parterze drzwi dre i na razie nie narzekam na piętro też zamówiłam dre - jutro montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts