Basiaw 09.10.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 My też mamy w całym domu, łącznie 8 sztuk. DObrze wykonane i duży wybór oklein.Łatwy montaż i estetyczne, a i cena przyzwoita. Czy masz w domu ten konkretny model czyli Standard? jesli standard, to czy byłaby szansa na jakieś zdjęcia na forum albo na priv? pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.10.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ja mam zamontowane te drzwi, które zamieściła KasiaR. Tyle, że z mleczną szybą. Dla mnie bomba! Zdjęcia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 10.10.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ja mam zamontowane te drzwi, które zamieściła KasiaR. Tyle, że z mleczną szybą. Dla mnie bomba! Zdjęcia w dzienniku. Dzięki za namiary:-) Już rzuciłam okiem, znalazłam dwie fotki drzwi do łazienki. Ja wczoraj ostatecznie złożyłam zamówienie na te drzwi do całego domu, kolor dąb, szyby chinchilla. Twoje drzwi w jakiej są okleinie? Mam nadzieję, że dobrze nam się będą sprawować Montowaliście je sami, czy zlecaliście montaż? Panowie którzy mierzyli otwory mówili, że stawka to 150 zł za jedne drzwi... to chyba trochę sporo, zwłaszcza gdy większość ościeżnic będzie regulowana... Na razie poczekamy na dostawę drzwi a potem zastanowimy się co z montażem. pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 10.10.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ja mam 4 sztuki w kolorze wenge i jestem bardzo z nich zadowolona Ptysiu wkleiłabyś jakieś zdjątka? Bo ja zdecydowałam się na Portę ale caly czas też myśle o DRE (bulaj) tylko nie wiem jak tak na prawdę wyglądają w rzeczywistości... jak oglądałam je we Wrocławiu w Budusie to wykończenie bylo takie średnie jakby nei docięte dokładnie listwy przy spoinach... \ pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 10.10.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ja mam 4 sztuki w kolorze wenge i jestem bardzo z nich zadowolona Ptysiu wkleiłabyś jakieś zdjątka? Bo ja zdecydowałam się na Portę ale caly czas też myśle o DRE (bulaj) tylko nie wiem jak tak na prawdę wyglądają w rzeczywistości... jak oglądałam je we Wrocławiu w Budusie to wykończenie bylo takie średnie jakby nei docięte dokładnie listwy przy spoinach... \ pozdrawiam flowercia Ojej nie doczytałam wątku do końca ja dokładnie takie same drzwi chciałabym mieć - jestem chora na ich punkcie ; widzę, ze sa b. łądne napiszesz jaki to był model dokładnie, bo widziałam, że w DRE są 2 typy takich drzwi tańsze i droższe? Ale są piękne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 10.10.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja mam takie jak Agnieszkakusi z regulowaną ościeżnicą, moje spostrzeżenia, drzwi ładne, ale jedne musieliśmy reklamować, bo się rozkleiły, na razie czekamy co powie producent, bo ze sklepu na oględzinach byli już miesiąc temu. No i są to drzwi raczej delikatne, mieliśmy je zamontowane a dom jeszcze był wykańczany i niestety w paru miejscach głównie ościeżnice obiliśmy. Jednak jak za tą cenę to uważam, że drzwi całkiem przyzwoite. Chyba, że nie uznają mi reklamacji to zmienię na ich temat zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.10.2007 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Wszystkie moje drzwi DRE zostały już zamontowane. Wyglądają bardzo ładnie ale faktycznie są delikatne. Jeżeli kogoś stać na fornir (a DRE wprowadziło takie modele) to lepiej brać fornir. Jedna ościeżnica został mocno obita w czasie prac wykończeniowych i czeka na naprawę (we własnym zakresie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 11.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a to nasze jeszcze zapakowane... http://img254.imageshack.us/img254/3716/img6880ja1.jpg Standart Natura sapeli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 11.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a to nasze jeszcze zapakowane... Standart Natura sapeli.. Oooooooooo, fajnie:-) A do pokojów jaki model wybraliście? Też coś ze standardu czy całkiem inne? pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 11.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a to nasze jeszcze zapakowane... Standart Natura sapeli.. Oooooooooo, fajnie:-) A do pokojów jaki model wybraliście? Też coś ze standardu czy całkiem inne? pozdrawiam Basia a dziekuje drzwi z bulajem beda do lazienek a do pokojow pelne.. zamawialismy calkowicie na "czuja" tzn.widzac drzwi tylko na stronie internetowej wiec ostroznie na razie tylko 3 sztuki jednak sa sliczne i juz zamowilismy takie same na pietro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.10.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a my na nasze czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 11.10.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ja mam 4 sztuki w kolorze wenge i jestem bardzo z nich zadowolona Ptysiu wkleiłabyś jakieś zdjątka? Bo ja zdecydowałam się na Portę ale caly czas też myśle o DRE (bulaj) tylko nie wiem jak tak na prawdę wyglądają w rzeczywistości... jak oglądałam je we Wrocławiu w Budusie to wykończenie bylo takie średnie jakby nei docięte dokładnie listwy przy spoinach... \ pozdrawiam flowercia Ojej nie doczytałam wątku do końca ja dokładnie takie same drzwi chciałabym mieć - jestem chora na ich punkcie ; widzę, ze sa b. łądne napiszesz jaki to był model dokładnie, bo widziałam, że w DRE są 2 typy takich drzwi tańsze i droższe? Ale są piękne!! nasze to model KANON - te tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 11.10.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Wszystkie moje drzwi DRE zostały już zamontowane. Wyglądają bardzo ładnie ale faktycznie są delikatne. Jeżeli kogoś stać na fornir (a DRE wprowadziło takie modele) to lepiej brać fornir. Jedna ościeżnica został mocno obita w czasie prac wykończeniowych i czeka na naprawę (we własnym zakresie). A jak ją chcecie naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 11.10.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ja także zastanawiałam sie nad tymi drzwiami. Standard z szybą Chinchila. Widziałam je w sklepie i uważam że za taką cenę to nie ma co marudzić. Raczej się na nie zdecyduję w kolorze Calvados. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia80 11.10.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Nam się podobają Classic, bo te chyba najbardziej będą paować do naszych tradycyjnych wnętrz, tylko chcieliśmy takie zaokrąglone ościeżnice, bo dosyć mamy kanciatych, ale niestety DRE robi je tylko dla ościeżnic o stałej szerokości, a do regulowanych niestety nie mają...., a szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 11.10.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 mam prośbę - czy może ktos jeszcze wstawić fotki koloru wenge? my obecnie mamy karo orzech (4 szt), są super, ale do nowego domku chciałabym wenge, a te powyżej wyglądaja na prawie czarne...... czy wenge w DRE jest bardziej czarne czy bardziej cieeeeemnobrązowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 12.10.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 http://forum.muratordom.pl/post1908055.htm?highlight=#1908055 tu było trochę o wenge z dre pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 12.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 a to nasze jeszcze zapakowane... Standart Natura sapeli.. a można wiedziec jaki kolorek są cudne!!! To ja już zupełnie zwariowałam na punkcie tych drzwi nie wiedzialam ze są takie ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 12.10.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 a to nasze jeszcze zapakowane... Standart Natura sapeli.. a można wiedziec jaki kolorek są cudne!!! To ja już zupełnie zwariowałam na punkcie tych drzwi nie wiedzialam ze są takie ładne... kolor - sapeli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.10.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 My mamy zamiar kupić DRE Idea kolor klon.Chyba z trzema szybkami Decormat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts