ati57 24.01.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Oby dziś się udało z tymi zdjęciami:) bo jutro rano zamawiamy:) alę muszę przyznać, że jestem coraz bardziej pewna swojej decyzji i coraz bardziej z niej zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ranicho 24.01.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Wysłałam zdjęcia na mail Cameron81-może uda jej się je wkleić .Zdjęcia są duże,a ja w tej chwili nie bardzo mogę je zmniejszyć-boję się,ze jak takie wielkie wkleję,to wątek przestanie być czytelny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.01.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 To czekamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cameron81 24.01.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Wklejam zdjęcia ranicho. Wybrałam te najlepiej pokazujące drzwi na tle szrych ścian. Jak dla mnie bomba !!! Ati nie zastanawiaj się tylko je bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.01.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ranicho, ladne sa!:D kurcze, ciagle sie bije z myslami, bo na podlodze ma byc bielony jesion, ten srebrny jesion na ciagle mi sie kolacze po glowie...... teraz jestem w kropce:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Quella 25.01.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 My zamontowalismy 7 sztuk drzwi Dre - co prawda lekko podrasowanych (dodatkowe wypelnienie + mleczna szyba) Po pierwsze i tak wyszly taniej niz drzwi innych firm, pod rugie wygladaja BOSKO! U nas kolor dąb + podloga deski jesionowe (z duza iloscia sękow). Jestem zadowlona z efektu wizualnego- zobaczymy za rok co z jakościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ati57 25.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Wklejam zdjęcia ranicho. Wybrałam te najlepiej pokazujące drzwi na tle szrych ścian. Jak dla mnie bomba !!! Ati nie zastanawiaj się tylko je bierz Super!!! dzięki! a drzwi już zamówione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 26.01.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Jeśli można się wtracić, moj ojciec w cały m doku ma dre mocno przeszklone i z mleczną szybą w kolorze wenge, raz sa bardzo ładne, solidnie wykonane i wiem, że u nas też takie beda, może w innym kolorze ale dre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.01.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 troche wbije sie wam w temat ale musze podejmowac jakies decyzje i potrzebna mi rada !! po 1 - jak sie ogolem sprawoja dzrwi z serii tej dre-cell podobaja mi sie drzwiz serii Arte !! po 2 - warto doplacac za wypelnienie plyta wiorowa ?? po 3 - jak prezentuja sie oscieznice regulowane ?? po 4 - czy ktos ma system przesowny nascienny z DRE ?? jak sie sprawuje ?? z gory dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 02.02.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 system przesówny miałam okazje obejrzeć na żywo i jest świetny, sprawuje się równie dobrze, ja mam robiony na zamówienie i nie ma szans przy dre, za drugim razem z pewnościa postawiłabym na dre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.02.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 system przesówny miałam okazje obejrzeć na żywo i jest świetny, sprawuje się równie dobrze, ja mam robiony na zamówienie i nie ma szans przy dre, za drugim razem z pewnościa postawiłabym na dre dzieki za odpowiedz ... coraz bardziej sie przekonuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 04.02.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 dziś zamówilam drzwi , będą w kolorze wenge z ryflą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.02.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Moje DRE Modern złoty dąb: http://img80.imageshack.us/img80/8427/dsc01932go.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.02.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 a macie te drzwi z dodatkowym wkladem w srodku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribalrs 05.02.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Dre Idea, 4 sztuki z wypełnieniem płytą wiórową. Działają sprawnie 2 rok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jober 02.04.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam.Może ktoś będzie zainteresowany zakupem 5 szt. ościeżnic prostych DRE Cell (80-tki) 1 lewa i 4 prawe w okazyjnej cenie, wraz kompletem opasek. Mój pseudo-fachowiec, któremu już podziękowałam nie zwrócił uwagi na szerokość moich otworów i muszę zamówić nowe ościeżnice (regulowane), bo przy tych byłoby więcej kucia i kosztów niż przy zakupie nowych. Ościeżnice są w kolorze orzech ciemny ryfla i sprzedam w naprawdę dobrej cenie bo za 120 zł razem z opaskami i ćwierćwałkami. Gdyby kogoś interesowała moja propozycja to jestem z okolic Piaseczna pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 02.04.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 czy znacie, możecie polecić przedstawiciela, który handluje i montuje drzwi dre. jestem z Warszawy, powiat zachodni. bardzo mi zależy na uczciwym człowieku, bo po mały mam dosyć... tej budowy, ciężki finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jober 02.04.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Pytałam u producenta, który z dystrybutorów ma największe doświadczenie i podano mi kilka adresów firm, które biorą od nich najwięcej drzwi. Podesłano mi kilka adresów (które z resztą są na ich stronie internetowej) i wydaje mi się, że najlepiej zwrócić się do firmy: - FACHOWIEC - Pruszków, ul. 3-go Maja 170, tel. 22 758-20-44 Ja miałam perypetie z moim poprzednim fachowcem i obecnie jestem na etapie usuwania skutków jego działalności. Z tej firmy dostałam namiary na dobrego montażystę ( z tego co wiem, on tez może zamówić odpowiednie drzwi po wykonaniu pomiarów na miejscu). W razie czego mogę podać namiary, lub zwróć się do w/w firmy, to Ci polecą kogoś. Z doświadczenia wiem, że lepiej nie eksperymentować z ludźmi, którzy tylko mówią, że montowali już takie drzwi. Ci, których mi polecono widać, że znają się na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 02.04.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 a mogę namiar na priva?z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jober 02.04.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts