magpie101 13.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 My do calego domku zakupilismy drzwi Dre w kolorze orzech. Bedziemy je montowac za kilka tygodni, wiec wtedy moge cos powiedziec na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 14.10.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 U mnie wczoraj ruszył montaż drzwi Modern calvados z trzema szybami żaluzja. Wyglądaja super. Montaż jest bardzo prosty - wystarczy sprytny mąż lub tata Na razie niestety nie mam możliwości wklejenia zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 15.10.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 My mamy 8szt drzwi DRE zamontowane od miesiąca. Moim zdaniem są super, odpowiednia jakość za rozsądną cenę. Mam jedynie dwie uwagi:- wg producenta szczelina pod drzwiami to prawie 2cm - moim zdaniem zbyt dużo chociaż służy wentylacji.- w 3szt skrzydła drzwi nie trzymają pionu na całej długości tzn mają moim zdaniem zbyt duże odchyłki np od góry idą prosto a ostatni metr ucieka o 3mm To niestety widać na uszczelkach. Wg producenta 3mm odchyłki na długości to dopuszczalna wartość. Ogólnie polecamyKaiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dzisiaj byłam po wycenę drzwi DRE. Mysle, ze sie zdecydujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.11.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Nasze Dre pieknie prezentuja sie juz na swoich miejscach,wiec... chwale sie http://img140.imageshack.us/img140/5439/img6906iz2.jpg http://img260.imageshack.us/img260/1809/img6890df2.jpg naszym zdaniem sa super... a nasz kolejny zakup w "ciemno" okazal sie dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.11.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 my zamówiliśmy też dre - classic - matowa szyba - orzech jasny .(montaż w grudniu dopiero ) ślędzę wątek i szukam kogoś, kto na forum ma takie drzwi tylko jasne. pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.11.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A czy ktoś wybrał Stylusy? Na parterze zamówiliśmy orzech w okleinie drewnopodobnej, a na poddaszu fornirowane dębem. Szyba biała kora. Podobała mi się też szyba Decormatt, ale na egzemplarzu w sklepie widać było na niej liczne ślady użytkowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.11.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 my mamy orzech, ale nie wiem czy to jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 06.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 my mamy orzech, ale nie wiem czy to jasny Masz orzech jasny wiem, bo kiedyś go pokazywałaś, a ja mam identyczne. Ja już pisałam, ale powtórzę drzwi ok, ale delikatne, no i duuuuży minus przy reklamacji czekamy na wymianę już drugi miesiąc i dalej nic, w sklepie powiedzieli, że reklamacje uznano, mają dosłać nowe drzwi, ale tych ani widu ani słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.11.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 a ja mam pytanie właśnie montują mi drzwi i okazało się, że uszczelki kończą się jakieś 15 cm nad podłogą... jak to u was jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobo0 08.11.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 a ja mam pytanie właśnie montują mi drzwi i okazało się, że uszczelki kończą się jakieś 15 cm nad podłogą... jak to u was jest? uszczelki zazwyczaj da się naciągnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 09.11.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 własnie dokonałam zamówienia Standard pełne ( 2 z bulajem) w kolorze sapeli. mam nadzieje ze sie nie zawiode, bo zgryz miałam straszny. Przewazyła jednak cena. Dodatkowym plusem termin realizacji (salon bel-pola) zapewniał ze do 30 dni sie wyrobi..........ciekawe, wszedzie ponizej 9 tyg. nie bylo o czym mówic. Chyba ze Bel-pola traktuja inaczej. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.11.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ja zamówiłam w Bel-Pol również i podano mi termin 5 tygodni. Standard w kolorze Calvados, 8 sztuk, w tym jedne pełne a 2 sztuki łazienkowe. Dostałam 7% rabatu... I montaż bierzemy od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 09.11.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 (edytowane) własnie dokonałam zamówienia Standard pełne ( 2 z bulajem) w kolorze sapeli. mam nadzieje ze sie nie zawiode, bo zgryz miałam straszny. Przewazyła jednak cena. Dodatkowym plusem termin realizacji (salon bel-pola) zapewniał ze do 30 dni sie wyrobi..........ciekawe, wszedzie ponizej 9 tyg. nie bylo o czym mówic. Chyba ze Bel-pola traktuja inaczej. Zobaczymy. to takie jak moje mnie sie podobaja 30 dni to baardzo optymistyczny termin,ale jak mowia podobno wszysko jest mozliwe zycze aby dotrzymali slowa. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez MiA & Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 10.11.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witam Dziś przyjechały nasze drzwi - standard 40 i 50s, skompletowane do całego domu,w tym jedne dwuskrzydłowe oraz jedenaście jednoskrzydłowych, gdzie się dało to ościeżnice regulowane a całkowity koszt to 5194 zł. Wątpię czy można taniej kupic tyle drzwi a na pierwszą ocenę jakośc jest naprawę zadowalająca. Bardzo mi sie podobają listewki wokół szkła, są ładnie wykonane, ładnie wykończone i ładnie połączone w narożnikach. Tego miejsca najbardziej się obawiałam oglądając drzwi innych producentów, nawet i Portę. Do montażu jeszcze chwila, ale jak już będą, to zrobię trochę fotek. pozdrawiamBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Nasze drzwi dre sa juz zalozone, kolor orzech.http://images24.fotosik.pl/110/a01e593c8ba79a4amed.jpghttp://images25.fotosik.pl/110/c0ebb63723d5a09fmed.jpghttp://images30.fotosik.pl/110/b75e2c5ef2fec5e3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.11.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 magpie 101-dzieki za fotki-nie mogłam sie doczekac aż ktoś pokaże nasz pzryszły kolor -orzech -czy macie tylko drzwi pełne?bo ja czekam na idea 30 i idea 20 do łazienki i pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Te na pierwszym zdjeciu sa od lazienki, czyli wszystkie sa pelne. Lazienkowe maja na dole tuleje wentylacyjne w kolorze drzwi. Kolor jest troche inny na zywo (sciany sa jeszcze biale, a na zdjeciach wyszly rozowawe.Myslalam, ze cos w nich wynajde negatywnego ale po zamontowaniu nawet mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek T. 18.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A czy dolegają wam na całej długości? Bo mi po ok. 10 m-cach zaczęły odstawać w górnej części o ok. 0,5 cm. Regulacja niestety nic nie dała, po poziomicy widać , że zrobiły się lekko banany! Mam zamiar reklamować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.11.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Niektore minimalnie odstaja dolem i gora. Podobnie mam w obecnej kuchni z frontem tym wiekszym od lodowki, jest to duza powierzchnia i cienka, wiec jest wyprezona. Reklamacja raczej nic nie wskurasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts