Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Odradzam okna i drzwi GORAN!!

Niestety zdecydowałem się na ten krok i żałuję.

Abstrahując od wysokiej ceny - najgorsza jest nieuczciwość oraz niesolidność tej firmy. Żądają wpłaty 100% całości przy odniorze okien, ale (UWAGA!!!!) przed zamontowaniem!!!!!!!!

Na szczęście nie dałem się na to nabrać - stanęło na ostrzu noża, ale nie wpłaciłem całości. Jak czas pokazał - bardzo dobrze zrobiłem. Czemu?

1. Drzwi zewnętrzne miały mnóstwo niedoróbek w skutek czego popękały już po 3 tygodniach i nabrały wody!!!!!!! Oddałem je więc. Ponieważ na szczęście nie zapłacięm wcześniej całości nie muszę teraz walczyć o zwrot pieniędzy.

2. Okna zostały przywiezione bez niektórych części. Minęło już 2,5 miesiąca i wciąż czegoś brak

3. Niektóre elementy okien zostały wadliwie zamontowane wskutek czego pojawiły się kolejne uszkodzenia

4. Okna miały sporo wad. Teoretycznie do usunięcia, ale jednak... Za te pieniądze nie powinno tak być

5. Ekipy, które przyjężdzają do montażu są ok, czego nie można powiedzieć o osobach z tzw 'biura'. Nie dotrzymują słowa, kombinują ....

Mam nadzieję, że dzieki mojemu opisowi unikniecie błędnej decyzji.

Pozdrawiam,

https://forum.murator.pl/topic/71759-odrzadzam-drzwi-i-okna-goran/