Piotr Sz 09.02.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 No i stało się, Wełna na strychu wisi, okna dachowe wstawione. I pojawiają się wątpliwości.Czas na płytę karton-gips.Mój problem to moje rozterki związane z obróbką okien dachowych wspomnianą płytą.W dolnej części okna płytA ma być prostopadle do podłogi. W górnej zaś równolegle. A co z przemarzaniem?Chcąc położyć płytę karton gips w górnej części okna według wszelkich instrukcji prostopadle do podłogi staje się rzecz straszna. Wełna pzrzy samym oknie ma zaledwie parę centymetrów grubości. I CO ROBIC? JAK TO ZROBIĆ PRAWIDŁOWO.HELP !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 10.02.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Witam Podciągam bo też mam pewne wątpliwości w tym temacie. Forumowicze odezwijcie się pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 12.02.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 ja u siebie zrobilem na górze i dole 5 cm margines i powtalo mniejsce na welnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts