zakros74 09.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 To już 40 tys. tematów !!!!!!!!!!!!! Istna kopalnia wiedzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 ano Ja sie tak wymieniłem wiedzą na forum ze sam już głupi jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 09.02.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 hihihihihi jabko napisał Ja sie tak wymieniłem wiedzą na forum ze sam już głupi jestem /quote] dobre hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.02.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 ano Ja sie tak wymieniłem wiedzą na forum ze sam już głupi jestem dopowiem, im dalej w las tym ciemniej w głowie co to ja chciałem powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.02.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 skad wiadomo , ile tematow jest zapisanych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakros74 09.02.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 skad wiadomo , ile tematow jest zapisanych ? Olimp forum i takie pytanie? Ktoś tu chyba sobie żartuje. A odnośnie ogłupienia ,to ja jak się za bardzo naczytam porad, to nie mogę spać, myślę że to źle robie , to niedobrze, niekiedy lepiej sobie odpuścić to całe forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 skad wiadomo , ile tematow jest zapisanych ? Olimp forum i takie pytanie? Ktoś tu chyba sobie żartuje. A odnośnie ogłupienia ,to ja jak się za bardzo naczytam porad, to nie mogę spać, myślę że to źle robie , to niedobrze, niekiedy lepiej sobie odpuścić to całe forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts