PaulaGrzegorz 09.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam!zamierzamy budować Kornelię!trochyę nas jednak przerażają koszty. Teraz poszukujemy Kornelii w realu tzn.chcielibyśy poogladać na żywo gdzieś w małopolsce albo na śląsku jakąś już wybudowaną! wszelkie zdjęcia również baaaaardzo mile widziane,czekamy [email protected] Pozdrawiamy wszystkich korneliowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej z Wadowic 13.02.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam. Widzę że macie ten sam problem co ja. Też jestem zainteresowany obejrzeniem Korneli na żywo, najlepiej w niezmienionym zewnętrzne wyglądzie względem projektu. Taka wizualizacja pewnie zdopingowałaby mnie do żywszych działań. Teraz jestem na etapie uzyskiwania pozwolenia na budowę i cały czas zastanawiam się nad wyborem technologi budowy (porotherm ewentualnie silikaty) dachówką (karpiówka czy może coś innego). W tym roku może uda mi się ruszyć z fundamentami a przyszły rok stan surowy zamknięty. Ja będe budował koło Wadowic. Z tego co piszecie też macie zamiar gdzieś w okolicy bliższej lub dalszej się budować. Jeśli byście dostali namiary na jakąś kornelię w małopolsce lub na śląsku to podeślijcie na priva email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts