Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pilot do TV

a-k-a

Recommended Posts

witam . telewizor jest taki nie typowy kupiony w Biedronce dla dzieci z DVD. moi muszkieterowie tak skutecznie ukryli przed światem pilota, że go szukamy od roku. Biedronka też szuka - tak nam odpisuje ich przedstawiciel. kupiliśmy kilka już pilotów , ale niestety żaden nie pasuje. ostatnio popsuł się drugi TV i nie można oglądać niczego. TV nazywa się: electric co - jeśli wiecie gdzie można taki sprzęt serwisować , dokupić inny aby pasował podzielcie się wiadomoscią . pozd ana ( bez TV) !

Mój pilot do odtwarzacza (Panasonic) jest programowalny! Tzn. można go zaprogramować do obsługi telewizora (albo inaczej: producenta kości układu sterowania) dowolnej marki. Dobrze tylko wiedzieć jakiej firmy układ zastosowano w telewizorze. Kody, jakie należy wpisać w pilot są w instrukcji obsługi.

Na allegro masz do wyboru i do koloru, nie mogłem kupić pilota do swojego TV poklikałem na allegro, są tam goście co tylko zajmuja się pilotami, zadzwoniłem i przysłano mi, chodzi super a koszt to coś około 20 zł za pobraniem.

Kilku kumpli też już odbudowało sobie park maszynowy w ten sposób, jedem tylko ma problemy ale jak mu sie nie chce zadzwonić i zareklamować to jego sprawa :wink:

U mnie żona przełancza tv (pilot wykitował) bo ma bliżej ze swojej cześci wyrka. Wystarczy wyciągnąć rękę. :D A chciałem sie z nią zamienić, ale nie!!!! Nie chce małżowa spać od ściany to niech teraz pilotuje.

Poza tym tak ustwiony mam telewizor, że sięgam dużym palcem u nogi do przycisków z fotela i łóża gdy jest zlożone :wink: Wzrost mi pomaga :D :wink:

Miesiące praktyki i nie przyciskam już kilku na raz.