a-k-a 10.02.2007 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 witam . telewizor jest taki nie typowy kupiony w Biedronce dla dzieci z DVD. moi muszkieterowie tak skutecznie ukryli przed światem pilota, że go szukamy od roku. Biedronka też szuka - tak nam odpisuje ich przedstawiciel. kupiliśmy kilka już pilotów , ale niestety żaden nie pasuje. ostatnio popsuł się drugi TV i nie można oglądać niczego. TV nazywa się: electric co - jeśli wiecie gdzie można taki sprzęt serwisować , dokupić inny aby pasował podzielcie się wiadomoscią . pozd ana ( bez TV) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 10.02.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ja posiadam pilota uniwersalnego THOMSON ROC 350 i potrafi obsłużyć dość stare TV (Trilux), VCR (Aiwa) oraz jakiś "no name" TV. Miałem również polskiego pilota MAK - ma jeszcze więcej możliwości i jest bardzo trwały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 10.02.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Taki pilot morzesz kupić na Wolumenie w Wa-wie Jest tam jeden punkt który ma tylko piloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Mój pilot do odtwarzacza (Panasonic) jest programowalny! Tzn. można go zaprogramować do obsługi telewizora (albo inaczej: producenta kości układu sterowania) dowolnej marki. Dobrze tylko wiedzieć jakiej firmy układ zastosowano w telewizorze. Kody, jakie należy wpisać w pilot są w instrukcji obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 10.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Na allegro masz do wyboru i do koloru, nie mogłem kupić pilota do swojego TV poklikałem na allegro, są tam goście co tylko zajmuja się pilotami, zadzwoniłem i przysłano mi, chodzi super a koszt to coś około 20 zł za pobraniem. Kilku kumpli też już odbudowało sobie park maszynowy w ten sposób, jedem tylko ma problemy ale jak mu sie nie chce zadzwonić i zareklamować to jego sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 11.02.2007 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 witam. pilot MAK mamy , nie działa , na allegro szkaliśmy nie ma .dobry byłby kontakt z tym Panem na Wolumenie np tel. kupiliśmy również uniwersalny i programowalny i też nie da się zaprogramować . serdeczne dzięki za odpow. pozd.ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.02.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 U mnie żona przełancza tv (pilot wykitował) bo ma bliżej ze swojej cześci wyrka. Wystarczy wyciągnąć rękę. A chciałem sie z nią zamienić, ale nie!!!! Nie chce małżowa spać od ściany to niech teraz pilotuje. Poza tym tak ustwiony mam telewizor, że sięgam dużym palcem u nogi do przycisków z fotela i łóża gdy jest zlożone Wzrost mi pomaga Miesiące praktyki i nie przyciskam już kilku na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts