spiotr 21.02.2002 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 WitamProsze uzytkownikow okien drewnianych firmy Vidok o ich oceneZamierzam wymienic stare okna na okna drewniane jednoramowe.Nie wiem jeszcze, czy maja byc to okna mahoniowe czy sosnowe.Wiem natomiast, ze majo byc wykonane z klejonki litej w warstwach zewnetrznych.Mysle o kolorze teak lazur(mam pewne elementy tak wykonczone)Szukalem w ofertach internetowych duzych i mniejszych firm.Ich oferta cenowa i asortymetowa wydaje mi sie interesujaca.Prosze wiec osoby, ktore maja okna ww firmy o ich ocenespiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 A co to takiego Vidok. Gdzie to można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts