Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Po ile kupujecie bloczki betonowe ?

Jerry304

Recommended Posts

Ja kupiłem po 2.15 za bloczek 24x12x38 z tym, że jest to ekonomiczny. Oprócz tych dwóch otworów po bokach ma pod spodem dwa otwory, które jednak nie przechodzą na wylot są po prostu odchudzeniem bloczka. Klasa jednak pozostała nadal taka sama - 15 MPa.

Bloczki z dowozem na działke i rozładunkiem HDS w terminie jaki mi będzie odpowiadał.

Zakład jaki jednak je robił, zrobił sobie "przerwę" i nie robią na razie, bo czekaja na co ??? hihihi :( :o :cry: :x na podwyżkę cen.

piotrulex - szperam w wizytówkach i znalazłam jakiś numer telefonu (chociaż opisany jest jako fax) ale może to fax razem z telefonem więc próbuj.

Tel. 0-63 26 21 629

Ja kontaktuję się z nimi osobiście, więc gdybyś sie nie dodzwonił to daj znać - jak tam będę zpytam się o inny kontakt telefoniczny. No i pamętaj - targuj się :D

Pozdrawiam!

Tel. 0-63 26 21 629

dzieki

jutro od razu dzwonie bo teraz to fax mi sie wlaczyl :)

dzwonilem i 1,95 netto

normalnie rewelacja

jest szansa, ze z transportem do Torunia i bez VAT wyjdzie mnie z 600 zl taniej - niby niewiele lecz tak na wszystkim z 6 stowek i moze na koniec na saune mi starczy z samych oszczednosci :)

standard z atestami 38x25x12 - to chyba normalne wymiary

A jak tam u nich z jakoscia i uczciwoscia?

My kupiliśmy po 2,20 bez faktury

jeszcze caly czas po 2,20 :)

w poniedzialek zaraz jade zamawiac

Dzieki wielkie

Jk u nich jest z transportem? Wiecie juz? Pani powiedziala, ze maja firme i wszystko powie mi pozniej :)

Piotrulex, nie wiem, bo to mój mąż jeździ po hurtowniach, a jego w tej chwili nie ma. Ale wiesz co chyba cos tam za transport się liczy, tylko nie wiem ile. Trzeba było zapytać jak rozmawiałeś z kobitką.

Słuchaj piotrulex mój mąż lada chwila powinien wrócić z pracy wiec sie dowiem i dam Ci znać. Będziesz miał jasność :)

dzieki

do 16.00 jestem na necie i mam na imie Piotr :)

bylem, rozmawialem, widzialem

sa jakby troche kruche. facet mowi, ze zimno i kiepsko schna ale za 2-3 dni bedzie git

mam jednego w swoim garazu - jutro go przeestuje bo 2,20 wydaje sie okazyjna cena :)

jutro po pracy smigam tez na kaszczorek zgodnie z zaleceniami forumowiczki - zdam relacje