Mariusz082 02.05.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Dzięki za zdjęcia ,czy wprowadzałeś jakieś zmiany w projekcje Irenki?Wydaje mi się ze ściana kolankowa jest wyższa, czy mam racje? Jeśli masz jeszcze jakieś foty to zapodaj je na forum będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 02.05.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Tak scianka kolankowa wyższa,zmieniłem tez usytułowanie komina.Ze względu na słaby grunt musiałem zmienic też ławy na płytę. zdjęcia z okresu marzec-maj 2007 kliknij tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 03.05.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Dzisiaj byliśmy świątecznie na budowie ,więc był czas na zrobienie paru aktualnych fotek.Do obejrzenia tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz082 03.05.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Dużo pracy masz już za sobą gratuluje! Jeśli ja się zdecyduje na ten projekt to na pewno powiększę okna frontowe i zamiast zwykłego okna w pokoju od ogrodu wstawię drzwi balkonowe, od strony pomieszczenia gospodarczego dobuduje garaż z kotłownią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 03.05.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Dzięki za gratulacje,ale jak wiadomo dużo pracy jeszcze przed nami.My niestety garazu nie mozemy miec(wąska działka) ,natomiast jesli u Ciebie miałby byc graż to łazienka na dole musi być bez okna.Mozna tez zamienic łazienkę w pom. gospodarcze, a w gospodarczym zrobic łazienkę ,tylko ze trochę za duża.Z tyłu planowałbyś dwa wyjścia balkonowe? Co do okien frontowych to pewnie,że wizualnie lepiej wyglądałyby większe,jesli chodzi o światło to te które mam są wystarczające, ew. powiększe je optycznie poprzez zastosowanie szerokich obramówek lub okiennic.Niestety ja nigdzie nie mogłem zobaczyc zdjęć lub domu pobudowanego ,a na pewno byłoby łatwiej sobie wyobrazić ,dlatego chętnie udostępniam zdjęcia i budowę do wglądu aby inni mieli łatwiej.Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego projektu ,a dom buduję do mieszkamia a nie na pokaz ( to apropo "stodoły"i ew.zakazu za jakim optował super znawca architektury powyżej:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz082 04.05.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Dokładnie, myślałem o zamianie pomieszczenia gospodarczego na łazienkę a z łazienki zrobił bym pralnie z przejściem do garażu, od ogrodu miał bym dwa wyjścia tarasowe i duży taras. Też uważam ,że dom służy do mieszkania a projektowi IRENKA nic nie brakuje jest funkcjonalny, prosty i przy tym bardzo ładny! Nie jestem jeszcze na sto procent przekonany czy wybiorę ten projekt czy inny ale Irenka jak na razie jest i pewnie pozostanie faworytem. Bardzo dziękuje za zdjęcia i proszę o więcej, na pewno pomogą one nie tylko mi ale i innym w wyborze projektu który będzie największą życiową inwestycja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkag2003 06.03.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jak wyglądają prace na Waszych budowach? Na jakich etapach są Wasze Irenki? Przydałyby się jakieś fotki. Ja tez zamierzam wrzucić swoje zdjęcia, ale najpierw muszę znaleźć trochę czasu, by się tego nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 02.10.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jak Wasze domki? My walczymy z wykończeniówką. Kaska leci, a efekty mało widoczne.Na razie nie mam aktualnych zdjęć, ale jak beda wstawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasius23 06.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam Serdeczeni chciałam prosic o namiar na ekipę która ocieplała Wasze poddasz i podanie dokładnego zakresu prac ( w innym wątku chwaliłaś swoją ekipę stąd prośba) i czy mogłabym prosic o kilka fotek z tych pracy pozdrawiam serdcznie Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judox 07.10.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam Chciał bym się dowiedzieć ile wyniosły koszty wybudowania irenki? Ponieważ od początku wiosny 2011 zamierzam się budować i chciał bym się fizycznie i psychicznie przygotować na budowę tego domku.1 stan surowy otwarty2 stan surowy zamknięty3 pod klucz4 ile wzięli wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 03.09.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Hej Podnoszę temat Buduje ktoś Irenkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts