Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ceny w tartaku

Jerry304

Recommended Posts

• Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wprowadzasz zamieszanie podając takie ceny - robi Ci ktoś więżbę po znajomości a ty piszesz jakby normalnie każdy mógł w tej cenie kupić - potem człowiek się gryzie że przepłaca bo można taniej... :-?

tak bym tego nie nazwal

po prostu szukalem, pytalem sie i zdobylem takiego dostawce o jakim pisze

mialem tez oferte z okolic Kalisza za 700 bez faktury ale to znany tartak i kazdy moze od nich kupic - namiar znalazlem z 3 tygodnie temu na forum

wprowadzasz zamieszanie podając takie ceny - robi Ci ktoś więżbę po znajomości a ty piszesz jakby normalnie każdy mógł w tej cenie kupić - potem człowiek się gryzie że przepłaca bo można taniej... :-?

OK

Czytales moze to:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=101837&highlight=

Byles moze na tej stronie:

http://www.wiazary.pl

Wpisywales w google slowo: tartaki

Jesli nie to miej pretensje tylko i wylacznie do siebie

Jeszcze raz powtarzam kto szuka ten znajdzie a marudzic ze jest ciezko i drogo to kazdy potrafi

EOT

[quote name="piotrulex

Jeszcze raz powtarzam kto szuka ten znajdzie a marudzic ze jest ciezko i drogo to kazdy potrafi

[/quote]

Nie - poszedłem do pierwszego tartaku we wrocłwiu i kupiłem więźbę za 1050zł +vat za kubik. :roll:

Oczywiście że szukałem. Znalazłem 50km pod Wrocławiem za 750 bez vatu.

A kable elektryczne do całego domu (kilkaset metrów) mam za 25zł czyli flachę. 8) - ale co z tego wynika dla innych forumowiczów ?

Rodowity,

ja tam bym wiezby nie wycinal, latem wyschnie i moze sie poskrecac, ciesli szlag trafi ;-)

nie wiem jak teraz stoi wiezba, ale za super deski (suche, sezonowane, rowne i bez sekow) na podbitke, produkowane w niemczech, placilem 28 netto za m2.

nie jest to malo, ale material pierwsza klasa !!

Jacek

W Czarnej Białostockiej Dakpol tez ma szalówke po 28zł/m2,oni exportuja do germanii,mozliwe ze to ta sama szalówka:P

• 1 month później...
  • 3 weeks później...