dorcha 10.02.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Witam Zwracam się głównie do tych, którzy już mieszkają w swoich wymarzonych domkach.Koleżanka, która prawie już mieszka w swoim domku powiedziała, że gdyby wiedziała przez co przejdzie nigdy nie podjęłaby decyzji o budowie. Ciekawi mnie czy wszyscy jesteście zadowoleni z nowych domków, czy jest coś co nie pozwala Wam być do końca szczęśliwymi. Mam tu na myśli np odległości do pracy, szkoły, złe usytuowanie domu względem kierunków, złe rozplanowanie pomieszczeń, powierzchnia domu (za duża lub za mała), brak mozliwości spłacania kredytu, koszty utrzymania domu, sąsiedztwo itp, itd.... Jestem o krok od podjęcia decyzji o budowie i Wasze przemyslenia, doświadczenia przybliżą mi realia i tym samym decyzję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts