Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co dla żonki na walentynki?!

stukpuk

Recommended Posts

Witam wszystkich :D

Zbliżają się wielkimi krokami walentynki i małżowej trzeba coś kupić. :roll:

I tu dylemat co jej kupić, aby małżowa w rewanżu lub z czystej dobroci serca kupiła kochanemu/cudownemu/jedynemu/słodkiemu/..itp...itd mężusiowi MŁOT WYBURZENIOWY SDS-MAX, klasy 10 kg DeWALT.(gratis dostaje się do tego młot udarowy sds-plus, 650 W, 24 mm z funkcją kucia i kuferkiem)

Wczoraj pogazywałem jej ulotkę, żeby sobie poogladała i tak ją naprowadzałem, hhehehe. :D

Co jej kupić?

Dziś doszły mnie słuchy, że maży się jej nowy portfel (mam nadzieje, że pusty)

Ale to chyba za mało?

Co proponujecie?

Jaki jest sposób aby w prezencie (nie tylko na walentynki) dostać jakiś budowlany gadżet :D :wink:

NS coś mi się wydaje że dasz jej siebie tylko ciałem bo duchem jesteś przy Zielonej? :lol: a poważnie to proponuje własnoręcznie zrobioną kolacje z kieliszkiem dobrego wina. Coś człek tak zagoniony w pracy, w domu, przy dzieciach i na budowie że od czasu do czasu warto może"odhamić się" i spożyć z żoną kolacje przy świecach... Ile to lat minęło od ostatniej?

NS coś mi się wydaje że dasz jej siebie tylko ciałem bo duchem jesteś przy Zielonej? :lol: a poważnie to proponuje własnoręcznie zrobioną kolacje z kieliszkiem dobrego wina. Coś człek tak zagoniony w pracy, w domu, przy dzieciach i na budowie że od czasu do czasu warto może"odhamić się" i spożyć z żoną kolacje przy świecach... Ile to lat minęło od ostatniej?

NS coś mi się wydaje że dasz jej siebie tylko ciałem bo duchem jesteś przy Zielonej?
:o :o :o He he he.Fajne.

Moja Pani dostaje takie frykasy nie tylko w wlentynki.A w ten konkretny dzień tylko mnie ...bez ,swiczek itp.Ciało i ducha. :lol: :wink:

no to może troszke poszeze temat: co kupujecie bliskiej osobie na walentynki? I czy prezenty mają coś wspólnego z "budowlanką, majsterkowaniem. itd)?

Dokladnie ma cos wspolnego z budowlanka jak i z tym co pisal NS

piszac ze daje siebie :D :D

http://img220.imageshack.us/img220/7108/walentynki1bc4.jpg

Witam wszystkich :D

Zbliżają się wielkimi krokami walentynki i małżowej trzeba coś kupić. :roll:

I tu dylemat co jej kupić, aby małżowa w rewanżu lub z czystej dobroci serca kupiła kochanemu/cudownemu/jedynemu/słodkiemu/..itp...itd mężusiowi MŁOT WYBURZENIOWY SDS-MAX, klasy 10 kg DeWALT.(gratis dostaje się do tego młot udarowy sds-plus, 650 W, 24 mm z funkcją kucia i kuferkiem)

Wczoraj pogazywałem jej ulotkę, żeby sobie poogladała i tak ją naprowadzałem, hhehehe. :D

Co jej kupić?

Dziś doszły mnie słuchy, że maży się jej nowy portfel (mam nadzieje, że pusty)

Ale to chyba za mało?

Co proponujecie?

Jaki jest sposób aby w prezencie (nie tylko na walentynki) dostać jakiś budowlany gadżet :D :wink:

Wyślij jej walentynkę z podpisem TWÓJ WALENTY 8)

W dobie internetu i braku czasu myślę, ze to prezent unikatowy (i taki hmmm... nostalgiczny ;) ).

My tez się budujemy - więc kasy permanentnie brak :(

To znaczy - brak na szaleństwa.

Biżuterię , futra z norek i inne :)

Pewnie zaprosi mnie do knajpki na romantyczną kolację... jak rok temu :)

Fajnie, ale ... wolałabym żeby sam np. coś upichcił i zaskoczył mnie własnoręcznie zrobioną kolacją ze świeczkami i dobrym winem :(

Ale albo na to nie wpadnie... albo nie będzie miał czasu i chęci (nie lubi gotować).

:(:(:(

Ja - tez nie mając dużo pieniędzy do dyspozycji - wymyśliłam sobie (i już zakupiłam) taki fajny olejek do masażu. Dostanie w prezencie i olejek i mnie w roli wykonującej ten masaż :) wieczorkiem.

Mąż uwielbia masaż :) wiec sądzę że to bardzo dobry pomysł :)

no to może troszke poszeze temat: co kupujecie bliskiej osobie na walentynki? I czy prezenty mają coś wspólnego z "budowlanką, majsterkowaniem. itd)?

Jak wspominalem nie mam kasy na prezenty walentynkowe ale gdybym koniecznie chciał kupic i zrobić żonie przyjemność to dostałaby od męża okulary przeciw-słoneczne bo bardzo ładnie wygląda w "brylkach".

Podkreślam gdybym koniecznie chciał.Kolacja przy świecach robi wrażanie i owszem ale z zaskoczenia a nie wtedy gdy zbliżają sie Walentynki.

Osobiscie wole dostawac jakieś wiadomości czy kartki informujace mnie ,że jest ktoś co o mnie pamieta inaczej.........zrobie tu pauze bo ktoś pociagnie mnie za jezorka. :lol: :wink:

Kup jej portfel - przynajmniej wiesz ,ze go chce. A jesli uwazasz, ze to za malo dorzuc do srodka jakas kasiorke z dopiskiem na przyjemnosci albo bilety do teatru czy kina dla Was dwojga.

Albo jakis kupon do SPA :) to zawsze cieszy Panie...

Napewno kupie jej portfel bo juz zaproponowała wspólny wypad na sklepowe poszukiwania :D Do tego bede musiał coś dorzucić. (własnoręczna jajecznica :wink: )

Acha i podoba mi sie pomysl z tym masazem.....tyle ,że to ja masuje a nie tak jak u _kotka_na_dachu_ robi to ona.

To fajnie jak w taki dzień

jedno serduszko tyka do drugiego i pamietamy o sobie.... :D :wink:

My się tak nawzajem :).

Ale ja mam więcej cierpliwości , poza tym czytałam pare książek nt. masażu i jakieś tam mam podstawy teoretyczne .

On już po pięciu minutach marudzi że go ręce bolą albo zaczyna troszkę coś innego niż masaż :) :wink:

_kotka_na_dachu_:
On już po pięciu minutach marudzi że go ręce bolą albo zaczyna troszkę coś innego niż masaż

U mnie jest podobnie :( ;) 8) dlaczego faceci tak szybko rezygnują? NS jesteś chyba jednym z niewielu?

dziekuje i musze stwierdzić ,ze nie wszyscy to zauwazaja widząc we mnie innego człowieka.

dlaczego faceci tak szybko rezygnują?

.Odpowiedź wydaje się prosta,,,bo skupiają się nad tym co przynosi im wiekszą przyjemnosć :wink:

Pozdrawiam :wink:

Popieram - zdecydowanie masaż!!! I to długi! Minimum godzinę! I jeśli ma byc powiązany z ćwiczeniami fizycznymi, to ja osobiścle wolę po :wink: Bo po masażu jestem już tak szcześliwa, rozanielona i rozleniowiona, że mogę tylko polegiwać :lol: Ja muszę powiedzieć, że w walentynki nienawidzę wychodzenia do zatłoczonych knajpek, kina etc. I prezenty staram się dawać takie drobne- uczuciowe. Np. piekny brelok z kluczami do domu, własnoręcznie narysowany portret, ciekawie oprawione wspólne zdjęcie no i olejek do masażu lub ksiązka o tym też się przewinęła. Czesto są to prezenty dla nas obojga. W tym roku myślę o wielkoformatowym zdjęciu na ścinę do domu. A jednym z milszych prezentów było jak mój małżonek, który nakwet kanapki nie potrafi apetycznie sklecić, specjalnie dla mnie szkolił się i przygotował mi smażone w cukrze babany z bitą smietaną- polane gorącą czekoladą. Prawdziwa poezja... hmmm :wink: Doceniłam jego starania :wink:

Ja to bym taki budowalny akcent dała mężowi raczej bez okazji, albo na imeniny- nie na walentynki czy rocznicę :roll: