Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Witam,

Jesteśmy prawie zdecydowani na ten projekt.

Renia77 - jak udało się Tobie zrobić podwójne drzwi balkonowe nad wejściem do domu? Schody, które są w projekcie raczej wykluczają zmianę szerokości tych drzwi. Możesz zamieścić zdjęcia z wewnątrz? Widzę też, że jest mniej okien dachowych. Czy nie jest ciemno w pokoju? Moja żona chce oprócz okien dachowych dodać w jednym z pokojów okno ścienne.

Nesrine - czy masz może nowsze zdjęcia domu?

Pozdrawiam,

slawsie

• 5 months później...
  • 3 weeks później...
  • 4 months później...

Witam

Wysyłam zdjęcia z końca maja a już niedługo zamieszczę zdjęcia z elewacją (czekam aż panowie skończą). Pozdrawiam

http://img697.imageshack.us/img697/6826/28052010001b.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img594.imageshack.us/img594/8963/28052010005.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez Renia77

• 11 months później...
  • 4 weeks później...

Mam pytanie do Ciebie Renia77 dotyczące piwnicy (ponieważ po zdjęciach wywnioskowałam że takową masz :) ) jak masz zaprojektowaną tą piwnicę, oczywiście jeśli można wiedzieć. wdzięczna byłabym za jakieś zdjęcie z projektu. Ja z mężem chcemy ten domek podpiwniczyć, ale nie mamy pomysłu jak (oczywiście architekt na pewno nam pomoże, ale zawsze to inaczej jak ma się już jakiś zarys ;) Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam i do usłyszenia

• 2 weeks później...