slawkin 10.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Znalazłem w necie opisy do symboli w PZP... Kiedyś bardzo ich potrzebowałem i nie potrafiłem znajeźć. Pomyślałem sobie, że je tu umieszczę by pomóc zagubionym :) a) tereny zabudowy mieszkaniowej wielorodzinnej i jednorodzinnej, oznaczone na rysunku planu symbolem MWN, b) tereny zabudowy mieszkaniowej jednorodzinnej z dopuszczeniem usług i rzemiosła o charakterze nieuciążliwym, oznaczone na rysunku planu symbolem MN, c) tereny zabudowy letniskowej, oznaczone na rysunku planu symbolem ML, d) tereny zabudowy letniskowej z dopuszczeniem zabudowy mieszkaniowej jednorodzinnej, oznaczone na rysunku planu symbolem MLN, e) tereny zabudowy mieszkaniowej zagrodowej, oznaczone na rysunku planu symbolem MR, f) tereny zabudowy usługowej przeznaczone dla realizacji celów publicznych i innych, oznaczone na rysunku planu symbolem U, g) tereny przemysłu, składów, budownictwa, oznaczone na rysunku planu symbolem P, h) tereny zieleni publicznej, oznaczone na rysunku planu symbolem Z, i) tereny wód, regulacji stosunków wodnych i urządzeń zaopatrzenia w wodę, oznaczone na rysunku planu symbolem W, j) tereny odprowadzania ścieków i usuwania nieczystości, oznaczone na rysunku planu symbolem N, k) tereny urządzeń i tras komunikacyjnych, oznaczone na rysunku planu symbolem K, l) tereny urządzeń i tras urządzeń energetycznych, oznaczone na rysunku planu symbolem E m) tereny urządzeń i tras łączności, bez oznaczania ich na rysunku planu, n) tereny rolne, oznaczone na rysunku planu symbolem RP, RZo) tereny leśne, oznaczone na rysunku planu symbolem RL p) tereny z zakazem zabudowy, oznaczone na rysunku planu symbolem ZZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts