Sad Ripper 10.02.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 CO sie stanie, - paranoja (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 11.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Mogą Ci karę finansową wymierzyć. Jak dotkliwą- popytaj w urzędzie, w którym składasz papiery na pozwolenie. Co do odbudowywania samowoli to pomysł znakomity-oczywiście z punktu widzenia tych co wydaja pozwolenia- lepiej żeby na to nie wpadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 11.02.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 30 000 kary (bo to chyba mieszkalny?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sad Ripper 11.02.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 niby mieszkalny, ale chyba nie znajduje zastosowania akurat ten przepis do konca, bo buynek stoi legalnie od jakichs 90 lat, dobudowka jest w 50% samowola z lat 70 raczej (parter i piwnica legal, pietro nielegalne), a ja chce tylko rozebrac wieksza czesc samowoli i przykryc ja skosnym dachem. Jak beda chcieli trzymac sie prawa to co mi kaza? rozebrac dach i dobudowac samowole? rozebrac dach i zostawic otwarty? zaplacic oplate wynoszaca tyle, co legalizacja CALEGO budynku? czy tylko pociagaja o urzedach? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 12.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 lepiej nie ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts