Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do dziennika Jeziera

Recommended Posts

• Odpowiedzi 227
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wystąpiłem o 16 kW. Dzięki temu mam bezpiecznik 32 amperowy. Co daje po trochę więcej niż 7 kW na fazę a więc w sumie jakieś 22 kW maksymalnie do wykorzystania. Gdybym wystąpił o mniej niż 16 kW miałbym mniejszy bezpiecznik. Co prawda starałem się o 22 kW i bezpiecznik chyba 40 amperów ale ZEWT mi odmówił.

Dzięki

ale jeszcze jedno : jaką masz całkowitą moc grzejników?

Pozdrawiam

• 11 months później...

Jezier wrośniesz może kiedyś w te wiejskie klimaty :roll: :wink:

Choc jak przeczytałam tak podobne słowa po roku mieszkania :-? to się zastanawiam czy ty aby nie jestes stworzony do miasta :roll: :roll:

Po prostu chyba wieś ci nie służy :roll: :roll: Większość jest zachwycona nowym domem i nie straszne trudy dojazdów i błotne drogi itp :roll: a ty jekoś nie bardzo możesz się przyzwyczaić :roll:

No a jak żona i chłopcy oceniają mieszknie w domu :roll: :roll:

I jakbyś miał raz jeszcze budowac dom to co :roll: już takiego miejsca byś nie wybrał :roll: :roll:

Pozdrówka 8)

Cześć

fajnie że wróciłeś, bardzo lubilismy czytać Twój dziennik

hm... czy myslisz o powrocie do miasta??? nie wiem czy dobrze rozumiem

wszystko ma swoje plusy i minusy, ale nam na razie wydaje się że dopiero jak zamieszkamy pod miastem odzyjemy (jeszcez długa droga na razie jest tylko działka), ale jestesmy raczej domatorami

bardzo nam się Twój domek podoba, może jakies zdjęcia dodasz

pozdrowienia

pixi i dixi