gaga2 02.12.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Jezier, dopiero z dość długim opóźnieniem zorientowałam się, że Ty już się przeprowadziłeś Gratulacje Życzę Wam wiele szczęścia w Waszym własnym miejscu na świecie. A można Wam gratulowac z innej jeszcze okazji ? Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 02.12.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Wystąpiłem o 16 kW. Dzięki temu mam bezpiecznik 32 amperowy. Co daje po trochę więcej niż 7 kW na fazę a więc w sumie jakieś 22 kW maksymalnie do wykorzystania. Gdybym wystąpił o mniej niż 16 kW miałbym mniejszy bezpiecznik. Co prawda starałem się o 22 kW i bezpiecznik chyba 40 amperów ale ZEWT mi odmówił. Dzięki ale jeszcze jedno : jaką masz całkowitą moc grzejników? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.12.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Gaga dzięki. Przeprowadzka była możliwa tylko z dwójką dzieci.Maxymov. Grzejniki i podłogówka mają w sumie 7 kW mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 03.12.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Gaga dzięki. Przeprowadzka była możliwa tylko z dwójką dzieci. Maxymov. Grzejniki i podłogówka mają w sumie 7 kW mocy. Dziękuję i gratuluje. W tkim razie wszystkie pokoje obdzielone a pisałeś, że to wielki dom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.12.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Bez przesady mam tylko 138m2 i 400m3 kubatury do ogrzania. W sypialniach mam grzejniki po 750W, w salono-jadalnio-kuchni 2750. Ale nie jestem pewien czy pracują aż z taką mocą. Nie mierzyłem napięcia jakie jest w gniazdkach przy grzejnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 03.12.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Hi, hi ale mi nie chodziło wcale o obdzielanie pokoi przy pomocy grzejników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.12.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 03.12.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2004 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Jezier GRATULACJE masz wspaniałych synów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.12.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Jezier, nic nie pisałeś, że rodzina się powiększy! Gratulacje!!! Chłopcy są wspaniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Jezier gratulki chłopcy wspanali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.12.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Jagna. To wszystko przez brak jakiś spotkań forumowych. Od zeszłej zimy ani jedno. Pewnie bym się wygadał a tak to pisałem ale tylko na czacie.Dzięki dziewczyny za gratulacje przekażę w odpowiednie ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.12.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Jezier - właśnie przeczytałam, że rodzinka Wam się powiększyła :D Gratulacje z maluszka i przeprowadzki!!!! Całuski dla reszty rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.12.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Hej.Poczytałam sobie twój dziennik, daje dużo do myślenia, jest fajnie napisny- tak normalnie.A te zimowe zdjęcia z domkiem są super. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.11.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Nie wiem czy za rok bede ciagle wiesniakiem. czyżby mieszkanie w domku trochę ci dopiekło może wszystko się unormuje i będzie dobrze Tego wam życzę ps. pozdrowienia ze Szczecina, doczytałam że jesteś mój krajan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.11.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Jezier wrośniesz może kiedyś w te wiejskie klimaty Choc jak przeczytałam tak podobne słowa po roku mieszkania to się zastanawiam czy ty aby nie jestes stworzony do miasta Po prostu chyba wieś ci nie służy Większość jest zachwycona nowym domem i nie straszne trudy dojazdów i błotne drogi itp a ty jekoś nie bardzo możesz się przyzwyczaić No a jak żona i chłopcy oceniają mieszknie w domu I jakbyś miał raz jeszcze budowac dom to co już takiego miejsca byś nie wybrał Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Andrzejka juz pytanka napisało to ja się tylko podpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.11.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Jezier, fajnie że dziennik odżył Może byś wygłosił kilka mądrych spostrzeżeń, co? Coś na temat ogrzewania i takich tam. Ludzi to interesuje. Mnie też, ale ja się za chwilę przekonam o tym sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIXI I DIXI 18.11.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Cześćfajnie że wróciłeś, bardzo lubilismy czytać Twój dziennikhm... czy myslisz o powrocie do miasta??? nie wiem czy dobrze rozumiem wszystko ma swoje plusy i minusy, ale nam na razie wydaje się że dopiero jak zamieszkamy pod miastem odzyjemy (jeszcez długa droga na razie jest tylko działka), ale jestesmy raczej domatoramibardzo nam się Twój domek podoba, może jakies zdjęcia dodasz pozdrowieniapixi i dixi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.11.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 witaj Jezier hmmmmm...trochę pesymistyczny ten Twój wpis ale mam nadzieję że wszystko się wyklaruje i będzie OK pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts