gali_13 11.02.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Mam takie pytanie chce wybudowac garaz w granicy działki z jednej strony i z drugiej w granicy 1,5 m. Taka lokalizacja spełnia warunki otrzmanej decyzji o warunkach ale mamy to uszczegółowić. Sasiedzi sie zgadzaja a jeden z którym chcemy wybudowac w granicy takze ma garaz na tej samej długosci działki w granicy z nami, ale nie w tym samym miejscu co my chcemy. Czy to takze moze byc argumentem w piśmie o odstępstwo????Nie wiem co jest dla nich wystarczajaco szczegółowe aby sie zgodzili???Prosze o jakies pomysły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 11.02.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Jeżeli sąsiad ma w granicy to Możesz budowac w granicy z jego działką bez odstępstwa (tzn. twoj garaż musi sie stykać z jego budynkiem). Jeśli chodzi o druga stronę to musisz uzasadnic że działka jest mała i postawienie garażu zgodnie z warunkami technicznymi nie byłoby możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gali_13 11.02.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Tak myslałem.. a własnie nasz garaze nie beda sie stykały!!Ja chce garaz w rogu działki a on ma na srodku, bo od innej strony ma wjazd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 11.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 to musisz wystąpić o odstępstwo na budowe w garnicy (czy tam 1,5m odgranicy) od dwóch działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gali_13 11.02.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 czy zgody na odstepsto w granicy działki z tym sasiadem nie mam mozliwosci uzyskac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 12.02.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 nie no chyba możesz próbować (o ile działka mała) ale od tego drugiego sąsiada chyba chciałes 1,5m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gali_13 12.02.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Tak od jednego w granicy a od drugiego to 1,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts