michall.m 23.02.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 mam jeszcze takie malutkie, bardzo popularne, ale nie lubię: pytam się, spytam się, zapytam się (rozumiem, że nadawca pyta siebie - to logiczne ), a potem dodaje Pani, Pana, ciebie, was itp. nie lubię też zwrotu: proszę panią (chyba, że o rękę ), wolę proszę pani nie wiem jak walczyć z wymową: bylyśmy, zrobylyśmy, widzielyśmy, byłom, lubiom, i wszelkie tego typu i podobne końcówki....meczą mnie, gdy ich słucham Wiem, wiem....no czepiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.02.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 a ja lubię określenia:na dzień dzisiejszy , w dniu wczorajszym(czasem nawet wczorańszym) no i mój faworyt dokładnie, używane przy każdym twierdzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 23.02.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 a nie przerażają was bardziej kłamstwa i manipulacje mediów???? przykład:swego czasu na 1 stronie gazetyhttp://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,78842,3920089.htmlPal licho że przywołują pana który wsławił się sądzeniem w stanie wojennym, przecież redaktor naczelny zbratał sie z generałem... ale dlaczego gazeta mieniąca się obiektywną i uczciwą zamieszcza nie prawdziwą wykładnie przepisów???Medyk powołuje się na art. 27 ust 2 ustawy, bedący konsekwencją art. 27 ust. 1 który mówi o możliwości odwołania się się do sądu w wypadku art. 26 ust 1 pkt 3 i 4, a Waltzowej dotyczy art. 26 ust. 1 pkt 1a!!!!każdy może sprawdzićhttp://www.sejm.gov.pl/prawo/burmistrz/burmistrz.htm Czy walka polityczna może pozwalać na aż takie zakłamanie i manipulacje gazety??? Pomyśleć że ludzie tworzą swoje opinie na podstawie takich tekstów. Co ciekawe wywiad z Medykiem był na 1 stronie, a wyborcza została zmuszona do sprostowania kłamstwa a zamieściła je na dalekiej stronie:http://bp1.blogger.com/_LOyNymEfW24/RdX-B4zfABI/AAAAAAAAArE/HKWt4BOyXvI/s1600-h/medyk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 dobrze , ze ty lewak nie z mediow , bo bysmy sie zanudzili na smierc czytajac w kolko to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.02.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 dobrze , ze ty lewak nie z mediow , bo bysmy sie zanudzili na smierc czytajac w kolko to samo przecież ty i tak czytasz w kółko i nie potrzeba ci lewakka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 23.02.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 dobrze , ze ty lewak nie z mediow , bo bysmy sie zanudzili na smierc czytajac w kolko to samo a co myślisz o tym że na 1 stronie największa gazeta, z największym nakładem i najbardziej opiniotwórcza po prostu kłamie???? lub jak kto woli celowo podaje nieprawdę??? fałsz na pierwszej stronie, sprostowanie na nastej na dole schowane i ludzie to kupują??? przecież nie mozna uwierzyć że nikt tego nie sprawdził w ustawie..., czy polityczna walka daje dziennikarzom prawo do celowego wprowadzania społeczeństwa czy też swoich czytelników w błąd, fałsz z pierwszej strony wszystkie wielkie portale internetowe dały jako news dnia, sprostowania nikt nie dał, nikt też nie sprawdził albo nie chciał podać prawdy jak jest w ustawie.... co myślisz o tym RRMI?? może tak raz merytorycznie a nie o mnie, potrafisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 23.02.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Brawo 37*C Ale to z powodu późnej godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 24.02.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 37*C 37[lewy-alt]0176{<- z klawiatury numerycznej}C Spróbuj poćwiczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 37*C 37[lewy-alt]0176{<- z klawiatury numerycznej}C Spróbuj poćwiczyć! 37°C mi się udało bez ćwiczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts