Rezi 12.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 w sieciowcach widziałem coś innego ,bardziej podobne do tego niemieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waczyk 12.02.2007 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 vanderbobo chyba lepiej żebyś zamilczał bo w twoich postach nie widzę profesjonalizmu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 12.02.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Może Was oświecę Około 6 lat wstecz będąc w Niemczech kupiłem sobie takowe na tamtym rynku służyły nim przez cały ten okres lecz pewnego dnia komuś się przykleiły i zniknęły , robiłem wcześniej i później różnymi wynalazkami i wierzcie mi tanie to !!! Gdy popróbujecie to przyznacie racje . Jak na niemieckim rynku to pewnie od ruskich (znaczy ziomali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.02.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 vanderbobo chyba lepiej żebyś zamilczał bo w twoich postach nie widzę profesjonalizmu !!!! profesjonalizm nie na tym forum my znamy się z kółka różnańcowego PS będe około 20 w LM - kupie i zdam relację - fota z komórki może byc ? Jaką ew szerokosc spoiny kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waczyk 12.02.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć wszystkim Temat uważam za zamknięty !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć wszystkim Temat uważam za zamknięty !!!!!!!!!! ups przepraszam ......... ale miło mi go otworzyc ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 12.02.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 buhahahahahaha gościu rozbawiłes mnie do łez... sam miałem u siebie te o których wspominał Rezi brzydkie granatowe tytana ( w komplecie sa dwa rodzaje półokrągłe i trójkąty w róznych rozmiarach ) kupiłem 2 komplety za 14 zł wytrzymały cała budowę wprawna ręka i patykiem po lodach ułoży równiutką fugę i nie bedzie mu potrzebny mercedes wśród powyższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 12.02.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 vanderbobo chyba lepiej żebyś zamilczał bo w twoich postach nie widzę profesjonalizmu !!!! o przepraszam że pana uraziłem moim brakiem profesjonalizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts