Kobzi 12.02.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam,proszę o opinię użytkowników okien firmy Bajcar.Zastanawiam się nad kupnem okien z tej firmy profil THYSSEN DeLux. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobzi 12.02.2007 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Czyżby firma Bajcar jest tka mało popularna, że mało kto ma ich okna.To w takim razie co sądzicie o profilu firmy THYSSEN.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3241mirek 12.02.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam. Mam okna z tej firmy. Jak do tej pory jestem z nich zadowolony. zobaczymy jak bedzie dalej. Swego czasu pisałem też do Polskiego Stoważyszenia producentów okien o opinie i badania techniczne okien tej firmy. Okna przeszły wszystkie procedury i pod względem technicznym są dobre.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 20.03.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Na forum jakoś mało informacji o oknach firmy BAJCAR.Kto z was ma te okna, co o nich wiecie itd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Ktoś jednak ma: http://www.google.com/search?hl=pl&rls=com.microsoft%3Apl%3AIE-SearchBox&rlz=1I7RNWN&q=site%3Aforum.muratordom.pl+%22bajcar%22&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 21.03.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 tyle to i ja wczoraj znalazłem, a może i nawet troszkę więcej Chodzi mi o opinie bieżące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tqlis 22.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Bajcar produkuje te okna w moim miescie. Sa malopopularne w Polsce, gdyz glownie robie je na Hiszpanie. Z tego co sie orientuje, to tam tez planowal cos otwierac, ale czy otworzyl to nie wiem.Ogolnie jak za ta cene okan sa przyzwoite. Nie wiem czemu nie skusilem sie na jego oferte. Jezeli jestes z okolic slupska, to polecam, chocby dlatego, ze wszystko masz na miejscu, nie bedzie przebojow z rklamacja. Dodatkowo moge Ci polecic okna Drutex, rowniez robione w Slupsku, albo Koszalinie. Ostatnio widze masa ludzi je motuje. Na dzien dzisiejszy kupowalbym okna wlasnie w jednej z tych firm. No chyba, ze chcesz cos z wyzszej polki, to jest jeszcze MS i Fasada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 22.03.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Zrobiłem casting u mnie na budowie.w przeciągu 2 miesięcy zaprosiłem na pomiary kilka firm m.in Bross, Turplast, OknoPlast, Abatex, MS, Bajcar itd innym też wysyłałem mailem gotowe wymiary z prośbą o wycenę.Każdego producenta Poprosiłem o wymierzenie stolarki oraz wycenę okien i rolet. Całość z montażem.Interesował mnie najzwyklejszy profil- ale pięciokomorowy i pakiet 2 szybowy U-1,0.Oraz profil więcej komorowy (cieplejszy) i pakiet trzyszybowy.W tym pierwszym wariancie różnica na 15 oknach (30m2) pomiędzy najniższą, a najwyższą ofertą wyniosła nieco ponad 7,5 tysiąca złotych i mieściła się w zakresie od 14.370zł do 21.944.Jeśli chodzi o pakiet cieplejszy i 3 szyby to ceny kształtowały się od 17.170zł do 28.712. Różnica zatem wyniosła 11.500 złOdrzuciłem skrajne wyniki - ceny i podjąłem rozmowę z pozostałymi. Produkt mają ten sam lub też bardzo podobny. Pod uwagę wziąłem podejście do mnie jako klienta, który chce zostawić 20 tys, oraz to ile oraz kiedy mam wpłacać.Czy dobrze wybrałem okaże się zapewne już podczas montażu.Wybrałem firmę o którą wcześniej pytałem- za kilka dni pojadę podpisać umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecach 22.03.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Osobiście polecam firmę Mega ze Słupska naprawdę solidne okna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 23.03.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Zrobiłem casting u mnie na budowie. w przeciągu 2 miesięcy zaprosiłem na pomiary kilka firm m.in Bross, Turplast, OknoPlast, Abatex, MS, Bajcar itd... ...Pod uwagę wziąłem podejście do mnie jako klienta, który chce zostawić 20 tys, oraz to ile oraz kiedy mam wpłacać. Widzisz... Sam bierzesz pod uwagę "podejście do klienta" a tymczasem wykonawców traktujesz jak służących marnując ich czas i pieniądze na "urządzanie castingu". Nie wystarczyło zrobić jednego pomiaru lub nawet wziąć projekt i zapytać o oferty w różnych firmach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 23.03.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dodatkowo moge Ci polecic okna Drutex, rowniez robione w Slupsku, albo Koszalinie. Ostatnio widze masa ludzi je motuje. drutex jest z bytowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 28.03.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Co można powiedzieć na temat tego okna. Opierając się tylko na wizualnej budowie.- Szerokość ramy to 88mm. - Przeszklenie to: 4-18-4-18-4 U=0,5.- 3 uszczelkiCo jest dobre, a co złe? http://www.oknonet.pl/img/produkty/_big/bajcar_b4b60c26c3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts