gustaw13 12.02.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 WITAM Wszystkich jestem tu nowy . Zamierzam przejść długą drogę do upragnionego własnego domku . Po wielu dniach i nocach Nasz wybór padł na projekt MURATOR C30 SERDECZNY . Staram się dotrzeć do kogoś kto postawił taki dom , proszę o wszelkie informacje , przemyślenia lub rady od uzytkujących ( co warto zmienić a czego nie ) . Z góry dziękuję za przychylność wszystkich doświadzonych " INWESTORÓW Pozdrawiam GUSTAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelonek 28.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witam my z mężem budujemy C30 SRDECZNY jesteśmy na etapie wykańczania wylewki tynki,prąd,centralne i wode mamy już zrobione w lipcu zamierzamy się wprowadzić.A co do zmian to dokonaliśmy kilka,powiększyliśmy kotłownie kosztem łazienki będziemy mieli kocioł na ekogroszek,zmieniliśmy okna okrągłe na zwykłe i nad garażem zrobiliśmy ściankę kolankową(25cm)i zagospodarowaliśmy to pomieszczenie na pralnie i suszarnie z wejściem z lazienki na poddaszu.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 16.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam! Ja zaczynam budowę Serdecznego na początku kwietnia! Mam już wszystkie pozwolenia i ekipe budowlaną. Zmian nie dokonywałem prawie żadnych poza doprojektowaniem kominka w salonie i usunięciem drzwi bocznych w salonie. Zrobiłem też przejście do garażu ze środka i zmieniłem wejście do garderoby na górze. Teraz będę miał wejście z sypialni. Okna zostawiłem okrągłe. Myślę, że nadają cały urok temu domkowi! Jakby ktoś posiadał jakieś zdjęcia z budowy to niech wrzuci będę wdzięczny. Obiecuję wrzucić swoje jak tylko zacznę budowę. Pozdrawaim serdecznie wszystkich budujących Serdecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts