Gość 12.02.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Niezłych mamy sojuszników Zobaczcie koniecznie materiał z YouTube Nasza Begerowa naprawdę zasługuje na conajmniej doktora... http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3912244.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.02.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 To jak wytlumaczyc fakt , ze to oni rzadza na tej planecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Straszne, ale prawdziwe. Wcale mnie to nie zaskoczyło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 To jak wytlumaczyc fakt , ze to oni rzadza na tej planecie ? Właśnie, jak? Podejrzewam, że rządzi nieliczna oświecona mniejszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Moim zdaniem powielasz pobozne zyczenia nie-amerykanow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Straszne, ale prawdziwe. Wcale mnie to nie zaskoczyło :) Ile lat spedzilas w Stanach , ze takie cos Cie nie zaskakuje ? Bo ja wystarczajaco duzo , zeby powiedziec , ze amerykanie sa tacy sami jak inni . Ilu glupich amerykanow znasz? Sa tam glupole sa i madrzy . Nie spotkalam sie u nich natomiast z sytuacja , zeby nie znajac kogos oceniali. Bo w osadach sa ostrozni. Moze to o jakiejs madrosci swiadczy Nie wrzucam wszystkich do jednego worka. To tak jakby powiedziec o polakach , ze sa pijakami , co jest wielka bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.02.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Jak ktos chce sie posmiac z rzadzacych Ameryka , to prosze :http://www.carlosmencia.com/content/ . Carlos jest bardzo znanym komikiem i nie zostawia suchej nitki na amerykanskich idiotach . Sam rowniez jest Amerykaninem , co nie oznacza ze idiota jednoczesnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Moim zdaniem powielasz pobozne zyczenia nie-amerykanow . Czyżbyś się zrobił tak amerykański, że nie potrafisz się śmiać z Amerykanów??? Ja też unikam generalizowania jak ognia. Uwaga - wątek z przymrużeniem oka Powinnam takie oznaczenie przypiąć na początku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 A tu masz goscia , ktory wyszydza bez litosci glupote . Bez wzgledu na kraj pochodzenia , czy kolor skory : http://www.howardstern.com/ . Mieszka na Long Island w Ameryce oczywiscie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Można by powiedzieć, ze nie wiedza tego co im do życia nie jest potrzebne... Nie oznacza to, ze są głupi.., po prostu się tego nie nauczyli. Nie popieram tylko ich politykę światowa w pewnych sprawach.., ale do ludzi nic nie mam, po prostu nie znam żadnego Amerykanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.02.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Sa Amerykanie i Amerykanie,tak jak wszedzie.Sa inteligentni jak i troche mniej rozgarnieci.Mysle,ze jest im wygodnie zyc z takim przeswiadczeniem,ze w mniemaniu innych sa jacys tacy...... Maja za to jedno motto,ktore mi sie podoba: "I'm the best and fuck the rest." I jeszcze krotka historyjka swiadczaca o tym,ze sa jacys tacy.........mniej ten tego...... Bedac tam kiedys zdarzylo mi sie rozmawiac z pewna kobieta w wieku ok 35lat ,pracownica banku. Zapytala sie mnie -skad jestem, -odpowiedzialem ze z Polski. Ona po krotkim namysle rzucila, -a gdzie to jest? -a jak myslisz? odpowiedzialem Znow po krotkim namysle,tak troche niepewnym glosem -Afryka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.02.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Zapytala sie mnie -skad jestem, -odpowiedzialem ze z Polski. Ona po krotkim namysle rzucila, -a gdzie to jest? -a jak myslisz? odpowiedzialem Znow po krotkim namysle,tak troche niepewnym glosem -Afryka??? Zapytaj przeciętnego Polaka gdzie lezy Surinam? PS znam nawet takich ktorzy nie kojarzą Lichtensteinu - ponoc wyksztalceni i po studiach.Maja to w d... bo jak Amerykanom do szczescia im to także niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 12.02.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 "I'm the best and fuck the rest." nice for Monice Prezia też mają fajnego. Wogle tam wszyscy fajni som. Luc Skywalker też, zwłaszcza jak ma miecza świetlnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.02.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Sie usmialam z art. w linku Coz- znam wielu Amerykanow, glownie takich co przyjechali na studia do Polski i ich znajomych. Moja kolezanka wyszla nawet za jednego Biedactwo No, ale oni dobrze wiedza gdzie jest Polska i sa dosc oczytani Z reka na sercu przyznam, ze wiekszosc tych, ktorych znam to swiatli ludzie sukcesu . Ameryka duzy kraj a wiec i prawdopodobienstwo spotkania wioskowego glupka jest wieksze Z doswiadczen wiem, ze masa tam takich, co nie wiedza gdzie jest Anglia- z Francja lepiej bo to miejsce kultowych podrozy do EUROPY:wink: Ale nigdy nie skojarza, ze obok sa Niemcy Wiecie- jak ktos napisal, to oni rzadza tym swiatem, wiec nie przejmuja sie chyba za bardzo reszta otoczenia Z anegdot. Moj kolega pojechal tam pare lat temu na 3 miesiace na wakacje do pracy. Przez ponad miesiac utrzymywal tubylcow w przekonaniu, ze Polska to kraj, gdzie nie ma samochodow, a jego ojciec jest rycerzem z mieczem za pasem Wierzyli mu Na szczescie pozniej dementowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 I jeszcze krotka historyjka swiadczaca o tym,ze sa jacys tacy.........mniej ten tego...... Bedac tam kiedys zdarzylo mi sie rozmawiac z pewna kobieta w wieku ok 35lat ,pracownica banku. Zapytala sie mnie -skad jestem, -odpowiedzialem ze z Polski. Ona po krotkim namysle rzucila, -a gdzie to jest? -a jak myslisz? odpowiedzialem Znow po krotkim namysle,tak troche niepewnym glosem -Afryka??? spokojnie, mnie koledzy z Hiszpanii kazali przywieźc pingwina a ogólnie nasz kraj opisali jako bardzo górzysty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 12.02.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Eeeeee... Xena - jak moja kumpela wracała po studiach z Poznania do Lublina, to tamci myśleli, że u nas białe niedźwiedzie po ulicach biegają i białe noce mamy A tak naprawdę to sąsiadowi tylko dziki stratowały uprawę, a nie niedźwiedzie o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Trzeba stworzyć wątek- cośmy słyszeli od innych o Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Trzeba stworzyć wątek- cośmy słyszeli od innych o Polsce Mnie pytano czesto czy Polacy sa naprawde takimi dobrymi katolikami Mowilam prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 W czasie pierwszej wojny w Zatoce w Holandii pytali z troską, czy się nie boimy, jak te rakiety nam nad głową latają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 A to jest cos w temacie. http://video.interia.pl/obejrzyj,film,32107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts