BW 09.06.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Karolinko naroża domu zrobione są z kawałków steropianu (podobno nazywa się je "bonie") Bardzo łatwe w wykonaniu. am, rozumiem że mamy domki wg tego samego projektu. Czy Twój dom wykonany jest ściśle wg założeń? U mnie wprowadzonych zostalo kilka zmian i ciekawa jestem jakby wyglądało wnętrze bez tych zmian. Może masz jakiś zdjęcia ? paj^ zazdroszczę Ci scenerii. A z tą "stodołowatością" to chyba przesadzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 09.06.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Bardzo ładny - podobają mi się proporcje. U mnie od strony północnej domek wyszedł "stodołowato" - tu jest super! am, rozumiem że mamy domki wg tego samego projektu. Czy Twój dom wykonany jest ściśle wg założeń? U mnie wprowadzonych zostalo kilka zmian i ciekawa jestem jakby wyglądało wnętrze bez tych zmian. Może masz jakiś zdjęcia ? Chyba nie wyraziłem się precyzyjnie. Mam inny projekt. Podoba mi się Twój domek - ma ładne proporcje wysokości do szerokości itp. Moje zdjęcia są w dzienniku budowy - (nie ma tam zdjęć od północy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BW 09.06.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 am, dopiero teraz dotarłam do zjęć Twojego domu. Super domek i świetny pomysł z utrwalaniem kolejnych etapów budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 09.06.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Gratulacje, jest na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 11.06.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Bardzo mi się podoba domek. Mam pytanko dot. boni - ja też je mam w projekcie ale nie wiem jak to technicznie się wykonuje. Projektant mówił coś o naklejeniu na warstwę ocieplającą styropianu jeszcze jednej warstwy o grub. 2 cm z odstępami dającymi w efekcie te wyżłobienia. Jak to wykonano w Twoim domu?Jakie masz odstępy (na szerokość i wysokość)? Jak się to sprawdza w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 11.06.2003 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Jaka to dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BW 12.06.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 księgowa, bonie zostały wykonane dokładnie tak jak powiedział Twój projektant . Jesli chodzi o szerokość i odleglości to muszę wymierzyć bo nie pamiętam. Jak na razie niec złego się z tym nie dzieje (nie odpada tynk, nie odklejają się ). W naszym projekcie nie było takiego wykończenia - ale uważam, że jest to element elewacji dodający uroku. Grzegorz63Dachowka firmy Brass jeśli dobrze pamiętam model "S". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 12.06.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Gratuluję! Bardzo piękny dom - jak to ktoś nadmienił REZYDENCJA (250m na 4 osoby - no, no! ). Szczególną atencją darzę "bawole oko" które Ty masz i to w sztukach kilku. Jeszcze raz gratuluję! Alicjanka PS Am - Mój dom od północy jest "baraczkowaty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.07.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Gratulacje, bardzo ladny dom. Budowany jak sądzę z pewnym zapasem powierzchni na 4 osobową rodzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 09.07.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 BW, stodoła brzmi dumnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 10.07.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Możecie być naprawdę dumni ze swego dzieła! Dla mnie ten dom jest po prostu piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 13.08.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Ten styl mi odpowiada - coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 19.08.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Bardzo ładny dom, prawdę mówiąc jest to jeden z 3-4 projektów, które biorę pod uwagę (dla mógłby być 10-20% mniejszy). Mam pytanie do Ciebie o koszty realizacji... PozdrawiamTZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mezopot 19.09.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 http://www.murator.com.pl/domy_forum/dom1300.jpg Dom przeznaczony dla czteroosobowej rodziny. Powierzchnia 250 m2. Salon, kuchnia połączona z jadalnią, gabinet, trzy sypialnie, garderoba, dwie łazienki, garaż i pomieszczenie gospodarcze. Dom wybudowany (z małymi zmianami) wg gotowego projektu. Beata [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-05-29 12:34 ] dobre proporcje, super dobrane kolory, orginalny dach z "oczkiem". Jest w moim stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOT_R 28.09.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Mnie też się bardzo podoba. Jestem na etapie wyboru projektu i bardzo poważnie biorę ten pod uwagę.Czy maż też zdjęcia z innych stron domu i czy możesz je ewntualnie udostępnić.Pisałaś też o zmianach w projekcie które wprowadziłaś proszę o kilka informacji. Przyłączam się również do prośby o podanie orientacyjnych kosztów poszczególnych etapów robót. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 19.01.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 hej BW rozumiem ze to Twoj domek fantastyczny, bajer, super dawno was tu nie było. Czy to WW121???? Gdzie mozna zobaczyc wiecej zdjec tego domku jest rewelacyjny!!!!! bardzo prosze o odp. narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomstan 18.02.2004 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Bardzo mi się podoba ten dom. Piękna kolrystyka. Z przyjemnością zobaczyłbym inne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.02.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 śliczniutki, ładna kolorystyka no i te bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.02.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Śliczny dom, pewnie ma dużo przestrzeni w środku. Piękny kolor dachówki, też mam taki, no i wszystko ładnie dobrane kolorystycznie. Super. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 25.02.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Piękny kolor dachówki, też mam taki No właśnie, jaki to kolor ( ceglasty, ciemnoczerwony czy klasyczny czerwony)? Ja się kompletnie nie orientuję, a bardzo mi się podoba. Właścicielka napisała tylko tyle, że to Brass prawdopodobnie model S. Ktoś może rozpoznaje ten kolor? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts