Mgielka 04.03.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Dom naprawde przepiekny, jest na co popatrzec Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 06.07.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Ja też przyłączam się do tych wszystkich powyzszych pochlebstw.Jest SUPER. Bardzo lubię duże powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BW 19.11.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam, Dziękuję bardzo wszystkim, którzy w tak miło wypowiedzieli się na temat mojego domu. Mieszkając już jakiś czas muszę stwierdzić, że nadal bardzo mi się podoba, chociaż mógłby być nieco mniejszy.Poza tym, ale myślę,że nie jest to mankament tego projektu to akustyczność. Myślę,że generalnie w projektowanych domach powinny być stosowane wyciszenia łazienek, pralni. Ciekawa jestem czy wy rownież macie z tym problem?Pozdrawiam BW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 23.11.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 a można prosić o większą ilość zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 23.11.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ponawiam pytanie złożone już wcześniej przez 2 osoby: co to za dachówka chodzi mi o firmę , typ i nazwę koloru Jestem przed zmianą dachu, a Twój jest boski. Boski po prostu.dlatego błagam o szczegółową odpowiedźGratuluję domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 23.11.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Proszę też o więcej zdjęć. Ten dom jest bajeczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 04.12.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Ponawiam pytanie złożone już wcześniej przez 2 osoby: co to za dachówka chodzi mi o firmę , typ i nazwę koloru Jestem przed zmianą dachu, a Twój jest boski. Boski po prostu. dlatego błagam o szczegółową odpowiedź Gratuluję domu! Przepraszam, że się wtrącam, ale BW nie odpisuje, a ja chyba wiem co to za dachówka: BRAAS, "S", kolor: klasyczna czerwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 15.12.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Przepraszam, że się wtrącam, ale BW nie odpisuje, a ja chyba wiem co to za dachówka: BRAAS, "S", kolor: klasyczna czerwień. RHM Bardzo Ci dziękuję! Dopiero teraz zauważyłam Twoją odpowiedź. Gapa ze mnie. A juz myślałam, że się nie dowiem. Ta dachówka jest świetna, prawda? No i w ogóle domek Beaty. Beata prwnie woli patrzeć całymi dniami na to swoje cacko niż w monitor, zcemu zresztą trudno się dziwić. jeszcze raz dziękuję i pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Takie domy to jest cudo, wielkie ale ze smakiem, mają swoja klase. Ta dachowkai wpsanialy kolor elewcji swietne polaczenie. No i wspaniala pracownia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts