aga_b3 12.02.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dzien dobry, jestem nowa osoba na forum - nasza przygoda z budowaniem dopiero sie zaczyna Z gory przepraszam, jesli moje pytanie mnozy watki ktore juz sie pojawily - po prostu jeszcze nie wiem czego gdzie szukac. Czy ktos moglby polecic architekta do projektu indywidualnego domu? Dom ma stanac we Wroclawiu na osiedlu Malowniczym (bedzie stawiany przez dewelopera). My z mezem mieszkamy w Warszawie i mamy zagwozdke, czy szukac architekta raczej z Wroclawia, na miejscu czy z Warszawy. Wydaje nam sie, ze sprawdzona profesjonalna osoba da rade niezaleznie od miejsca, tym bardziej ze mamy bardzo konkretna wizje i nie potrzebujemy tygodni na namysl. Prosze o namiary i z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 16.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Myslę że lepiej z Wrocka.Najlepiej takiego co zrobi projekt a potem będzie nadzorował budowę.PozdrawiamMoże coś na grupie WROCŁAWSKIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_b3 17.02.2007 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A gdzie znajde grupe wroclawska? Jest jakis link? Przepraszam, ze pytam o rzeczy byc moze oczywiste, ale ciagle jestem nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 17.02.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A gdzie znajde grupe wroclawska? Jest jakis link? Przepraszam, ze pytam o rzeczy byc moze oczywiste, ale ciagle jestem nowa Link do grupy Wrocławskiej: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=798 330 stron miłego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_b3 17.02.2007 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Bardzo, bardzo dziekuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts