kropeczka27 20.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tez sie zastanawiam jak z Olsztyna przez Pulawy kropka , a przez Bytom nie jedziesz ? bede sama Mam wtedy urlop, więc kto wie gdzie będę Może o Bytom też zahaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.04.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tez sie zastanawiam jak z Olsztyna przez Pulawy kropka , a przez Bytom nie jedziesz ? bede sama O kurdeblaszka, Verunia, Kropeczka, Froschka... żebym to ja sam się na zlot wybierał z miłą chęcią pół Polski bym objechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.04.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Przyjeżdżajcie dziewczyny, juz się nie mogę doczekać spotkania A imrezka pewnie rozpocznie się we wczesnych godzinach popołudniowych. Hmm... i do której potrwa? Bo z noclegiem to będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 zorganizujmy wesoly autobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Przyjeżdżajcie dziewczyny, juz się nie mogę doczekać spotkania A imrezka pewnie rozpocznie się we wczesnych godzinach popołudniowych. Hmm... i do której potrwa? Bo z noclegiem to będzie ciężko ja tam spać nie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Przyjeżdżajcie dziewczyny, juz się nie mogę doczekać spotkania A imrezka pewnie rozpocznie się we wczesnych godzinach popołudniowych. Hmm... i do której potrwa? Bo z noclegiem to będzie ciężko ja tam spać nie zamierzam ja tez nieeee zwlaszcza , ze w nastepny dzien ide na Komunie (9.00) wyspie sie w kosciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.04.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Przyjeżdżajcie dziewczyny, juz się nie mogę doczekać spotkania A imrezka pewnie rozpocznie się we wczesnych godzinach popołudniowych. Hmm... i do której potrwa? Bo z noclegiem to będzie ciężko ja tam spać nie zamierzam ja tez nieeee zwlaszcza , ze w nastepny dzien ide na Komunie (9.00) wyspie sie w kosciele No skoro tak, to już się nie martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.04.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tez sie zastanawiam jak z Olsztyna przez Pulawy kropka , a przez Bytom nie jedziesz ? bede sama Mam wtedy urlop, więc kto wie gdzie będę Może o Bytom też zahaczę a przez Szczecin nie będzie po drodze? :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jestem zainteresowany przyjazdem, aczkolwiek zastanawiam się czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka która użyczy kawałka podłogi żebym mógł przenocować z soboty na niedziele, nie jestem uciążliwy (podobno) pozdrawiam m. Maksiu, Ty nie szukaj dobrej duszyczki tylko nocujesz u nas i już. Kilka osób więcej też się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.04.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tez sie zastanawiam jak z Olsztyna przez Pulawy kropka , a przez Bytom nie jedziesz ? bede sama Mam wtedy urlop, więc kto wie gdzie będę Może o Bytom też zahaczę a przez Szczecin nie będzie po drodze? :D m. Kto wie Może zrobię wycieczkę po całej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tez sie zastanawiam jak z Olsztyna przez Pulawy kropka , a przez Bytom nie jedziesz ? bede sama Mam wtedy urlop, więc kto wie gdzie będę Może o Bytom też zahaczę To z Bytomia do mnie , to już rzut beretkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.04.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 No żesz cholera jasna....nie wiem czy dam radę...ściany mi będą wtedy stawiać i chyba nie będe mogła się wyrwać.....a tak bardzo chciałabym pojechać....buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.04.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 daggulka to my w przyszlym roku przyjedziemy, co? Ja tez w tym nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tez sie zastanawiam jak z Olsztyna przez Pulawy kropka , a przez Bytom nie jedziesz ? bede sama Mam wtedy urlop, więc kto wie gdzie będę Może o Bytom też zahaczę To z Bytomia do mnie , to już rzut beretkom ........mowilam , ze autobus bedzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tez sie zastanawiam jak z Olsztyna przez Pulawy kropka , a przez Bytom nie jedziesz ? bede sama Mam wtedy urlop, więc kto wie gdzie będę Może o Bytom też zahaczę To z Bytomia do mnie , to już rzut beretkom ........mowilam , ze autobus bedzie potrzebny Jak nie przyjedziesz froszka to ja się an ciebie pogniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tez sie zastanawiam jak z Olsztyna przez Pulawy kropka , a przez Bytom nie jedziesz ? bede sama Mam wtedy urlop, więc kto wie gdzie będę Może o Bytom też zahaczę To z Bytomia do mnie , to już rzut beretkom ........mowilam , ze autobus bedzie potrzebny Jak nie przyjedziesz froszka to ja się an ciebie pogniewam jak mam przyjechac ? na rowerze najdalej do Czestochowy dojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tez sie zastanawiam jak z Olsztyna przez Pulawy kropka , a przez Bytom nie jedziesz ? bede sama Mam wtedy urlop, więc kto wie gdzie będę Może o Bytom też zahaczę To z Bytomia do mnie , to już rzut beretkom ........mowilam , ze autobus bedzie potrzebny Jak nie przyjedziesz froszka to ja się an ciebie pogniewam jak mam przyjechac ? na rowerze najdalej do Czestochowy dojade pociągi do was nie dojeżdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tez sie zastanawiam jak z Olsztyna przez Pulawy kropka , a przez Bytom nie jedziesz ? bede sama Mam wtedy urlop, więc kto wie gdzie będę Może o Bytom też zahaczę To z Bytomia do mnie , to już rzut beretkom ........mowilam , ze autobus bedzie potrzebny Jak nie przyjedziesz froszka to ja się an ciebie pogniewam jak mam przyjechac ? na rowerze najdalej do Czestochowy dojade pociągi do was nie dojeżdzają? izdzaja ,izdzaja .....choc w moim rejonie to tak ze 2km /h bo takie tory mamy ladne moze cos wymysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 [moze cos wymysle Ty to przynajmniej możesz jeszcze chociaż pomyśleć a ja ? Też mogę ....... ale o przyszłorocznym spotkaniu W każdym razie bawcie się dobrze i róbcie duuuuużo zdjęć , co byśmy my biedne sierotki mogły chociaż popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 24.04.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja też się zapisuje, może spotkam kogoś, kto buduje Hermesa, dobrze by było, taka wymiana doświadczeń to jest coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts