MaEmi 24.04.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 powiem szczerze że całego wątku to ja dokładnie nie przeczytałam - czy spotkanie z 2006 roku też było w tym miejscu - czy to nowa lokalizacjabył ktoś w tej wiosce - jak tam jest??? (jakie atrakcje dla małoletnich?)czy trzeba się na listę oczekujących wpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.04.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 na rowerze najdalej do Czestochowy dojade zagadaj z Rydzem -może Cie z Częstochowy zabierze do Warszawy (rower mogłabyś zostawić u Rydza w garażu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 24.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 szkoda ze mnie nie bedzie w domku bede dopiero w lipcu i sierpniu ale mam nadzieje ze kiedys dolacze do was a narazie zycze milej zabawy wypijcie zamnie niejednego browara pozdrowienie z wysp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 na rowerze najdalej do Czestochowy dojade zagadaj z Rydzem -może Cie z Częstochowy zabierze do Warszawy (rower mogłabyś zostawić u Rydza w garażu ) no wiesz ? znam go tylko z widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.04.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 na rowerze najdalej do Czestochowy dojade zagadaj z Rydzem -może Cie z Częstochowy zabierze do Warszawy (rower mogłabyś zostawić u Rydza w garażu ) no wiesz ? znam go tylko z widzenia tak jak większość tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.04.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja też będę. A co ? Verunia - niestety mam komplecik w samochodzie, wieć o Puławy zahaczyć nie mogę Amoże wzorem roku ubiegłego zrobić listę, tak jak pisał Maksiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 25.04.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 MY POJEDZIEMY PRZEZ CZĘSTOCHOWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 26.04.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No nareszcie nie w moje urodziny . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 na rowerze najdalej do Czestochowy dojade zagadaj z Rydzem -może Cie z Częstochowy zabierze do Warszawy (rower mogłabyś zostawić u Rydza w garażu ) no wiesz ? znam go tylko z widzenia tak jak większość tutaj wole nie rydzykowac jade z.. ....Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.04.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 na rowerze najdalej do Czestochowy dojade zagadaj z Rydzem -może Cie z Częstochowy zabierze do Warszawy (rower mogłabyś zostawić u Rydza w garażu ) no wiesz ? znam go tylko z widzenia tak jak większość tutaj wole nie rydzykowac jade z.. ....Froschem a kto powozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 na rowerze najdalej do Czestochowy dojade zagadaj z Rydzem -może Cie z Częstochowy zabierze do Warszawy (rower mogłabyś zostawić u Rydza w garażu ) no wiesz ? znam go tylko z widzenia tak jak większość tutaj wole nie rydzykowac jade z.. ....Froschem a kto powozi? ten , co ma prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 28.04.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Hmmm... małżonka ma termin porodu na 22 maja, to chyba nici z imprezy znaczy się impreza będzie, tylko innego rodzaju. Prognoza mówi, że 22 to już dawno po sprawie będzie... obserwuję żonę zatem bacznie Pozdrawiam Pearl PS: ponoć będzie Zosia, ale tego nie wiadomo na 100% nigdy Trzymam kciuki! Zośki charakterne są, mam taką już 13-letnią z 29.05. Cos wiem na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.05.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 frosh chciałam zauważyć, że interesująco ewoluujesz na awatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 04.05.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Gdzie awatar?! Frosh, aż tak nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.05.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ja też chcę z powrotem żabę Frosh'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 jest humor , jest avartar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SŁAWOMIRD 04.05.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 hej...co z tym zjazdem......ciekawy jestem jak tam bedzie......bardzo....i też jacy ludzie tam będą... .....może coś podpatrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Ludzie będą jak zwykle przyjaźni dla otoczenia, jedzenie super pycha....no i wreszcie zobaczę na żywo ludzisków z forum ....tak, że nic tylko przyjeżdżać . Pozdrawiam, Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SŁAWOMIRD 05.05.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 to trzeba przyjechać.....jak na razie nic nie wypadło na ten termin ....dobrej myśli jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts