darpil 16.05.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ja myślałem, że to właśnie elita tworzy te wszystkie skróty i skrótowce. Może to 5 kolumna takie cuda wymyśla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.05.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ja chciałam oświadczyć wszem i wobec, że nie wiem nic o zadnych skrótach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ja myślałem, że to właśnie elita tworzy te wszystkie skróty i skrótowce. Może to 5 kolumna takie cuda wymyśla. a gdzie ty elite widziałeś?? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.05.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 no, dokładnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elajak 16.05.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Każdy dzień przynosi nowe informacje trzeba sie douczac żeby nie zostac z tyłu, jeszcze kilka dni do pikniku to moze zdradzą stali bywalcy jakies sekrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 16.05.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Jeszcze nie widziałem dopiero zobaczę w sobotę. Sam jestem ciekaw jak wyglada.Pozdrawiam elity i plebs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.05.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Pieknej pogody na jutro i milej zabawy Wam zycze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 ... zlotowych przyjemności i smaczności pzdr ps - z niecierpliwością czekam na sprawozdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.05.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Chciałbym Redakcji podziękować za jak zwykle udane spotkanie, organizacje... Ogólnie pomysł, przesunięcia terminu spotkań forumowych na czas letni jest chyba najlepszym rozwiązaniem... Może dobrze by było wprowadzić to do co rocznej praktyki?? Ale najmocniej chcę podziękować, za otrzymany Dyplom... Jestem/byłem niezmiernie mile zaskoczony... Redakcji za dyplom a "tajemniczym" forumowiczom za oddany głos... Choć nie mogę za nic znaleźć śladu za jakimś głosowaniem czy dyskusji o tym kogo tego typu wyróżnieniami wynagrodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts