Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spotkanie forum - 19 maja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 268
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miałem dużo zapału na przyjazd i na ten zlocik ale stracilem go przez wlasną głupote.Wiem ,że to żadna strata dla ogółu niemniej jednak, już załuje ,że mnie tam nie będzie.Fajny termin i cala ta oprawa.

No i może ktoś kiedyś gdzieś mi napisał:

tylko mi się tam nie wybieraj NSbo popsujesz całą impreze no to sie nie wybieram.Może za rok.

Czy dobrze zrozumiałam? Można z rodziną?

redakcja napisała że ma coś być i dla dzieci,

więc myślę że tak,

ale jesli nie to niech ktoś nas naprostuje

Jeżeli masz wątpliwości, to niech się małżonek i dzieci zalogują na forum. Jako forumowicze juz będą mieli wstęp :wink:

Miałem dużo zapału na przyjazd i na ten zlocik ale stracilem go przez wlasną głupote.Wiem ,że to żadna strata dla ogółu niemniej jednak, już załuje ,że mnie tam nie będzie.Fajny termin i cala ta oprawa.

tylko mi się tam nie wybieraj NSbo popsujesz całą impreze no to sie nie wybieram.Może za rok.

Oj, ns nie przesadzaj...może i napisał Ci ktoś cos takiego.., ale chyba raczej po to abyś miał kolejny powód do zmartwień :wink: niż po to abyś nie jechał...

To otwarta impreza..., a miejsca od h....ry, wiec jak ktoś cię nie lubi, to cię ominie... dobry z ciebie chłop, tylko dystansu nie umiesz utrzymać i lubisz się zamartwiać...,chyba... Rzuć na luz.., to cię bardziej polubią ludziska... nie bierz wszystkiego tak bardzo poważnie...i będzie ok.., Nie ma ideału.. ,każdy z nas cos ma...

Ja tez nie wszystkie białe piórka mam w skrzydełkach... :wink:

Oj, ns nie przesadzaj...może i napisał Ci ktoś cos takiego.., ale chyba raczej po to abyś miał kolejny powód do zmartwień :wink: niż po to abyś nie jechał...

To otwarta impreza..., a miejsca od h....ry, wiec jak ktoś cię nie lubi, to cię ominie... dobry z ciebie chłop, tylko dystansu nie umiesz utrzymać i lubisz się zamartwiać...,chyba... Rzuć na luz.., to cię bardziej polubią ludziska... nie bierz wszystkiego tak bardzo poważnie...i będzie ok.., Nie ma ideału.. ,każdy z nas cos ma...

Ja tez nie wszystkie białe piórka mam w skrzydełkach... :wink:

Może masz i racje tylko ,że sa jakies granice tej "jazdy".Widzisz ja tam chciałem pojechac ,żeby porozmawiac z ludźmi a nie patrzec jak mnie omijaja.Dobry z Ciebie duszek i dzieki Ci za to ale chciałem tam pojechac z rodzinka ,żeby zobaczyli ta wspaniała polska ekipe budujacych inwestorow.Bedą jeszcze takie zloty.Odpokutuje to załapie sie na jakiś.

Pozdrawiam

Pewnie, ze z rodzinka przyjedz. Nie za rok, tylko teraz. :D

Oj, my tu wszyscy mamy swoje zloty i upadki, ale laczy nas wszystkich budowa i to forum.. Masz czas do maja aby odpokutowac.., :wink: a potem przyjechac.. :D :wink: