Kleo 23.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Plener? Super pomysł, stawimy się z Cezarrem, będzie okazja do przekazania Maksiowi bardzo zaległych fotek! Kleo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Plener? Super pomysł, stawimy się z Cezarrem, będzie okazja do przekazania Maksiowi bardzo zaległych fotek! Kleo ależ TY masz pamięć , te fotki to na papierze? myślałem raczej o cyfrowych pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.02.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 szkoda ze dopiero w maju ale i tak sie na to pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 01.03.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 i ja też i ja też się zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Hmmm, daleko mam, ale może już czas pokazać dzieciom stolycę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Miałem dużo zapału na przyjazd i na ten zlocik ale stracilem go przez wlasną głupote.Wiem ,że to żadna strata dla ogółu niemniej jednak, już załuje ,że mnie tam nie będzie.Fajny termin i cala ta oprawa.No i może ktoś kiedyś gdzieś mi napisał:tylko mi się tam nie wybieraj NSbo popsujesz całą impreze no to sie nie wybieram.Może za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 dostałeś taki liścik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 02.03.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzięki froschja z żonką i Kasiunią też się piszemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 dostałeś taki liścik? Już raz zdradzilem tajemnice korespondencji i na dobre mi to nie wyszło choć nie byłem winien. Trudno nazwac to liscikiem bo takowy kojarzy mi sie raczej z miłosnymi formami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Fajne miejsce na spotkaniehttp://www.muratorplus.pl/images/wioska_budowa_cala.gifBędę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.03.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Czy dobrze zrozumiałam? Można z rodziną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 02.03.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Czy dobrze zrozumiałam? Można z rodziną? redakcja napisała że ma coś być i dla dzieci, więc myślę że tak, ale jesli nie to niech ktoś nas naprostuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Zawsze można było przyjechać z rodziną. Teraz impreza odbędzie się na znacznie większej przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Fajne miejsce na spotkanie http://www.muratorplus.pl/images/wioska_budowa_cala.gif Będę. Jakoś inaczej to sobie wyobrażałam - sosnowy lasek, w nim tu i ówdzie domki, dzieci biegające między drzewami... Skąd takie wyobrażenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Z natury Agduś, z natury Takie "koszary" naturalne jednak nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Czy dobrze zrozumiałam? Można z rodziną? redakcja napisała że ma coś być i dla dzieci, więc myślę że tak, ale jesli nie to niech ktoś nas naprostuje Jeżeli masz wątpliwości, to niech się małżonek i dzieci zalogują na forum. Jako forumowicze juz będą mieli wstęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Tu jest więcej o wiosce budowlanej w której odbędzie się spotkanie:http://www.wioskabudowlana.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2007 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Miałem dużo zapału na przyjazd i na ten zlocik ale stracilem go przez wlasną głupote.Wiem ,że to żadna strata dla ogółu niemniej jednak, już załuje ,że mnie tam nie będzie.Fajny termin i cala ta oprawa. No i może ktoś kiedyś gdzieś mi napisał: tylko mi się tam nie wybieraj NSbo popsujesz całą impreze no to sie nie wybieram.Może za rok. Oj, ns nie przesadzaj...może i napisał Ci ktoś cos takiego.., ale chyba raczej po to abyś miał kolejny powód do zmartwień niż po to abyś nie jechał... To otwarta impreza..., a miejsca od h....ry, wiec jak ktoś cię nie lubi, to cię ominie... dobry z ciebie chłop, tylko dystansu nie umiesz utrzymać i lubisz się zamartwiać...,chyba... Rzuć na luz.., to cię bardziej polubią ludziska... nie bierz wszystkiego tak bardzo poważnie...i będzie ok.., Nie ma ideału.. ,każdy z nas cos ma... Ja tez nie wszystkie białe piórka mam w skrzydełkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.03.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Miałem dużo zapału na przyjazd i na ten zlocik ale stracilem go przez wlasną głupote.Wiem ,że to żadna strata dla ogółu niemniej jednak, już załuje ,że mnie tam nie będzie.Fajny termin i cala ta oprawa. No i może ktoś kiedyś gdzieś mi napisał: tylko mi się tam nie wybieraj NSbo popsujesz całą impreze no to sie nie wybieram.Może za rok. Oj, ns nie przesadzaj...może i napisał Ci ktoś cos takiego.., ale chyba raczej po to abyś miał kolejny powód do zmartwień niż po to abyś nie jechał... To otwarta impreza..., a miejsca od h....ry, wiec jak ktoś cię nie lubi, to cię ominie... dobry z ciebie chłop, tylko dystansu nie umiesz utrzymać i lubisz się zamartwiać...,chyba... Rzuć na luz.., to cię bardziej polubią ludziska... nie bierz wszystkiego tak bardzo poważnie...i będzie ok.., Nie ma ideału.. ,każdy z nas cos ma... Ja tez nie wszystkie białe piórka mam w skrzydełkach... Może masz i racje tylko ,że sa jakies granice tej "jazdy".Widzisz ja tam chciałem pojechac ,żeby porozmawiac z ludźmi a nie patrzec jak mnie omijaja.Dobry z Ciebie duszek i dzieki Ci za to ale chciałem tam pojechac z rodzinka ,żeby zobaczyli ta wspaniała polska ekipe budujacych inwestorow.Bedą jeszcze takie zloty.Odpokutuje to załapie sie na jakiś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Pewnie, ze z rodzinka przyjedz. Nie za rok, tylko teraz. Oj, my tu wszyscy mamy swoje zloty i upadki, ale laczy nas wszystkich budowa i to forum.. Masz czas do maja aby odpokutowac.., a potem przyjechac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts