j-j 20.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Ja myślalem o Ekozefirze ale gość mi powiedział że nii ma takiej regulacji jak ja chcę, plynnej z nastawianiem kiedy z jakim przeplywem itp. Mówił coś chyba o 2 stopniach maly i duży. I zaczął mi opowiadać że nawiew to się robi nad drzwiami do pokoi, expertem nie jestem ale zawsze wydawalo mi się że raczej blizej okna i że okrągłe kanaly sa be a najlepsze prostokątne. Drugi raz już do niego nie poszedłem i tak oto chyba jedyny dystrybutor odpadl w mojej miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAK 20.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Nam instalator proponuje anemostaty przy oknach i przewody okrągłe. Cena Zefira i Renoventa jest porównywalna, tylko który lepszy (niezależnie od tego czym chwalą się firmy w reklamach)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thinking 07.04.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 AAK mam dokładnie to samo pytanie - czy Ty już wiesz? Jeśli tak, to czy podzielisz się swoją wiedzą? Liczę na to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAK 07.04.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Renowent okazuje sie w sumie sporo drozszy (wszystkie dodatki, w tym filtry, które trzeba zmieniać), a parametry tańszego EkoZefira dla nas za słabe (energożerność i słabszy odzysk), więc decyzja ostateczna to rekuperatory.pl. Jest w trakcie montażu, więc w praniu okaże się czy była słuszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts