Redakcja 29.05.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 ...że jesteśmy pod wrażeniem waszej dociekliwości budowlanej, budowlanych osiągnięć i radzienia sobie w kłopotach, a nade wszystko życiowej rozwagi, radości życia, wszechstronności zainteresowań. Poznajecie się przez Forum - jesteśmy pewni, że przyjaźn będzie trwała dłużej niż czas budowy. Jednym słowem, homo forumus - to brzmi dumnie! Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Sto lat to przesada - za 100 lat o Internecie będzie tylko w muzeach . Ale stu miesięcy, stu tygodni i stu dni - tego wszyscy życzymy Animatorom Forum. Kawał dobrej roboty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 29.05.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Dzięki temu forum dużo łatwiej się buduje i rażniej Dzięki że jesteście Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Oby jak najdłużej w dobrym "zdrowiu".Jak najmniej "stresów komputerowych" i uciech z opinii forumowych na codzień życzy.Życzliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.05.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Najlepszego szanowna Redakcjo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 29.05.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Droga Redakcjo Wszystkiego najlepszego z okazji 2 latek Forum !!! No i warto wspomieć o administratorach serwera i autorach Forum - niech Wam serwery pracują, patche same się instalują, wirusy omijają szerokim łukiem, no i dużo, dużo satysfakcji praca przynosi! A tak apropos - proszę o podanie do publicznej wiadomości kto jest zacnym pomysłodawcą tego Forum Serdecznie pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 29.05.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Oczywiscie zycze Redakcji wszystkiego najlepszego ale zycze tez aby z powodu wieku pamiec nie szwankowala. Pierwsze wiadomosci na forum pojawily sie juz w lutym 2001 a wielu uzytkownikow (m.in. ja) zdazylo sie przed 29 maja 2001 zarejestrowac i wymieniac uwagi na forum. Skad wiec ta teza o 2 latch forum ? pozdrawiam i zycze dlugich lat forum. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 29.05.2003 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Z końcem maja 2001 roku dojrzała koncepcja, jakie to Forum ma być. Jakie? No właśnie takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.05.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Gratulacje i wielkie dzięki. Poznaliśmy przesympatycznych ludzi i łyknęliśmy trochę wiedzy Joasia & druga połówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 a ja jestem pod wrazeniem pracy Redakcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 a...i nastepnych ........lat:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asik 29.05.2003 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Gratuluje wszystkim, ktorzy przyłożyli sie do powstania Forum,to jest naprawde kopalnia wiadomości!Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.05.2003 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Wszystkiego dobrego, a szczególnie doczekania w dobrej formie takiej rocznicy jaką obchodzi MURATOR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.05.2003 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 To wszystko co tu czytam, czego się dowiedziałam i nauczyłam o przygodzie budowy domu to jedno. Ale najważniejsze jest to o czym pisała Redakcja: faktycznie poznałam Wspaniałych Ludzi, z którymi mam nadzieję utrzymać kontakt niezależnie od postępów budowlanych, bo są cudowni. Redakcjo, dziękuję Ci za to ze szczerego serca i życzę wszystkiego dobrego. Wdzięczna Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.maz. 29.05.2003 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Dołączam sie do życzeń! Od stycznia b.r. przeczytałem wszystko co napisano na forum i z kompletnie "zielonego" w budowaniu stałem się facetem nieźle oblatanym w tej materii. Szef mojej ekipy budowlanej powiedział wczoraj przy zalewaniu wieńca parteru, że jeszcze nie spotkał takiego "nie budowlańca" . To duży komplement. Dedykuję go Redakcji i życzę rzeszy następnych laików, którzy dzięki forum staną się ekspertami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.05.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 2 lata Forum - to okazja, by pogratulować i podziękować Redakcji za ... magiczny klimat tego miejsca który sprawia, że chce nam się tu bywać...codziennie i oprócz zdobywania cennych doświadczeń budowlanych , dzielimy się tu swoimi radościami, osiągnięciami ale również i kłopotami nie tylko budowlanymi, troskami, problemami, pasjami, obchodzimy swoje urodziny ,imieniny czyli jak w domu ....Jak napisała Jaga nawiązane tu znajomości ze Wspaniałymi Ludźmi przetrwają dłużej niż budowa domu... Za to wszystko wielkie dzięki i życzenia dalszych wspaniałych pomysłów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.05.2003 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Podpisuję się wszystkimi rękami i nogami pod tym co powiedziała Edzia. Dziesięć tysięcy procent racji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 30.05.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Ja mam taką cichą nadzieję, że moją przyszłą (jak narazie baaardzo odległą) budowę będę prowadzić razem z Forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts