Millka26 13.02.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Przeglądam dokumenty kredytowe i dokładnie zgłębiam ich treść przy podpisywaniu kredytu powiedziano mi, że TU Europa jest to ubezpieczenie w okresie przejsciowym, jednak w oświadczeniu dla tej firmy podpisanym przy przyznawaniu kredytu w Nordea pisze wyrażnie "... Jednocześnie przyjmuję do wiadomości i zgadzam sie na to, iż w trakcie okresu kredytowania moga sie kontaktować z moja osobą w związku z prowadzoną przez nich dzialalności prewencyjna", w następnym punkcie jest tez informacja, że TU Europa jest administratorem moich danych osobowy .... ? W związku z tym przez najbliższe 30 lat moga grzebać w moich danych, kontrolować i dokonywać wizji lokalnej ? ".. oraz dokonywać wizji lokalnej oraz weryfikacji dokumentów dotyczących nieruchomości.." Po co to komu i dlaczego ktoś ma w stosunku do mnie prowadzic działalnosć prewencyjną ? i co z tym administratorem danych osobowych?. Może ktoś mi to wytłumaczy ?. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts