ewela 13.02.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Dostałam wypis z planu zagospodarowania przestrzennego mojego miasta i mam taki zapis: "...dopuszcza się lokalizację nowych budynków i prowadzenie robót budowlanych przy przebudowie, rozbudowie istniejących obiektów BEZPOśREDNIO PRZY GRANICY DZIAłKI BUDOWLANEJ LUB W ODLEGłOśCI NIE MNIEJSZEJ NIż 1,5 M OD TEJ GRANICY, PRZY ZACHOWANIU WYMOGóW OBOWIąZUJąCYCH PRZEPISóW W ZAKRESIE ODLEGłOśCI POMIęDZY PROJEKTOWANą ZABUDOWą A ISTNIEJąCYMI LUB PROJEKTOWANYMI ELEMENTAMI ZAGOSPODAROWANIA DZIAłKI SąSIEDNIEJ" czy to oznacza że mogę postawić dom w granicy bądź 1,5 m od niej? i czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi z tymi WYMOGAMI OBOWIąZUJąCYCH PRZEPISóW W ZAKRESIE ODLEGłOśCI..itd..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 24.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 możesz dom zlokalizować bezpośrednio przy granicy pod warunkiem zachowania pozostałych warunków narzuconych tu: http://dziennik.dziennikbudowy.pl/Ekspres.nsf/n/1A6FE867B90B9F89C1256F120042F4C4?OpenDocument&View=n&Cat=ap&Count=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts