carringtontomas 13.02.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam serdecznie, Własnie przyszedł czas, by zlikwidować książeczkę mieszkaniową więc potrzebuję zaświadczenie o zaawansowaniu inwestycji (wiem że musi być przynajmniej 20%).Przeszukałem forum i znalazłem tylko to Proszę o informację, czy coś się od tego czasu zmieniło i czy takie zaświadczenie może być w podobnej formie. Jeśłi ktoś ma, prosze o przesłanie. Dodatkowo chciałbym wiedzieć, czy do stopnia zaawansowania można dolicvzyć zakupione już materiały? (mam stan 0 ale kupiłem juz pustaki w najbliższym czasie kupuję dachówkę) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
x paweł x 17.02.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Własnie przyszedł czas, by zlikwidować książeczkę mieszkaniową więc potrzebuję zaświadczenie o zaawansowaniu inwestycji (wiem że musi być przynajmniej 20%). Proszę o informację, czy coś się od tego czasu zmieniło i czy takie zaświadczenie może być w podobnej formie. Jeśłi ktoś ma, prosze o przesłanie. podbijam temat w górę po mojej głowie chodzi takie same pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 19.02.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Jestem już "mądrzejszy" bo w piątek byłem w banku złożyć wymagane dokumenty. Zaświadczenie, które podałem w linku wyżej było wystarczające - nikt go nie kwestionował.Dodatkowo należy złożyć aktualny wyciąg z księgi wieczystej oraz pozwolenie na budowę. Pieniądze wpływają na konto (jeśli się je poda) po ok. miesiącu - taką otrzymałem informację w PKO. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts