tysia18 15.02.2007 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 TO FAKT: TANIA SIŁA ROBOCZA JEST! ZAGESZCZARKE PŁYTOWĄ MAMY WŁASNĄ! A ZA TRANSPORT NIE PŁACE TYLKO ZA SAM BETON! DLATEGO WŁASNIE PLANUJĘ TAKIE ROZWIĄZANIE. CHCIAŁAM TYLKO DOWIEDZIEĆ SIE OD WAS FORUMOWICZE CZY TAK DA SIE TO ZROBIĆ TAK , A JESLI NIE TAK TO JAKIE INNE PROPOZYCJE SĄ. DLATEGO DZIEKUJĘ WSZYSTKIM ZA RADY I POMOC, BO MY KOBIETKI POTRZEBUJEMY CZASEM WSPARCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sad Ripper 15.02.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Dodatkowo, jesli ma byc szybko, to zwykly chudziak, jak wyczytalem na orum schnie 1cm na tydzien ?!? czy to prawda? i czy to oznacza, ze od wylania 10cm chudziaka trzeba czekac 10 tygdni?!? a jest jakis sposob, zeby uniknac takiego czekania? mieszkam w domu, w ktorym bede wylewal chudziak na podlogi (bede mieszkal na pietrze) wiec baaaaardzo zalezy mi na czasie - a przeciez chudziak to dopiero poczatek:( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 15.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 schnie 1cm na tydzien ?!? czy to prawda? i czy to oznacza, ze od wylania 10cm chudziaka trzeba czekac 10 tygdni?!? hihihihihi To jak mam ławę 50 cm to 50 tygodni wylewasz 1 stycznia a wyschnie 17 grudnia Śmiem wątpić. Na pewno wiąże przez jakiś czas nawet jak już się stawia mury, bo w głębi nikt nie wie co się dzieje ale sąsiad już po 4 dniach biegał z bloczkami po ławie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 15.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 beton wiaze 28 dni do pelnej wytrzymalosci ale jak dlugo schnie to nei wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 15.02.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Dodatkowo, jesli ma byc szybko, to zwykly chudziak, jak wyczytalem na orum schnie 1cm na tydzien ?!? czy to prawda? i czy to oznacza, ze od wylania 10cm chudziaka trzeba czekac 10 tygdni?!? a jest jakis sposob, zeby uniknac takiego czekania? mieszkam w domu, w ktorym bede wylewal chudziak na podlogi (bede mieszkal na pietrze) wiec baaaaardzo zalezy mi na czasie - a przeciez chudziak to dopiero poczatek:( pzdr 1 cm na tydzień to przyjmuje się do pełnego wyschniecia wylewki a nie chudziaka , wylewki ostatecznej na styropianie jako np. podkład pod parkiet czy panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 15.02.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 TO FAKT: TANIA SIŁA ROBOCZA JEST! ZAGESZCZARKE PŁYTOWĄ MAMY WŁASNĄ! A ZA TRANSPORT NIE PŁACE TYLKO ZA SAM BETON! DLATEGO WŁASNIE PLANUJĘ TAKIE ROZWIĄZANIE. CHCIAŁAM TYLKO DOWIEDZIEĆ SIE OD WAS FORUMOWICZE CZY TAK DA SIE TO ZROBIĆ TAK , A JESLI NIE TAK TO JAKIE INNE PROPOZYCJE SĄ. DLATEGO DZIEKUJĘ WSZYSTKIM ZA RADY I POMOC, BO MY KOBIETKI POTRZEBUJEMY CZASEM WSPARCIA Dobra metoda przy stosowaniu mieszanki pół suchej. Bez zagęszczania z pół suchego to B7,5 nie zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 15.02.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Pamiętaj o bardzo dobrym zagęszczeniu gruntu pod chudziakiem, żebys późnieł nie maił takich problemów jak my z osiadaniem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 15.02.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Pamiętaj o bardzo dobrym zagęszczeniu gruntu pod chudziakiem, żebys późnieł nie maił takich problemów jak my z osiadaniem!!!! Po jakim czasie zaczęło osiadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 15.02.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Po pół roku, po ubiegłorocznej ostrej zimie i mokrej wiośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts