Talbot 13.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam.Znalazłem niedrogiego projektanta, który prowadzi też nadzory.Nazywa się Dariusz Osipiak.Czy ktoś miał okazję współpracować z nim, albo może zna kogoś kto współpracował, lub coś słyszał wiarygodnego?Człowiek sprawia sympatyczne wrażenie i ceny ma sensowne, ale nie wiem jak się sprawuje w praktyce. A może ktoś ma dobre doświadczenia z innymi projektantami i kierownikami budowy z tej okoloicy? Będę wdzięczny za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 12.02.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witaj, Jadę dziś spotkać sie tym panem zobaczymy jakie zrobi wrażenie. Właśnie zorientowałem się że to post sprzed roku. Możesz napisać czy zdecydowałeś się na tego architekta i ew. jak wyszła ci współpraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 22.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Parę dni temu odebraliśmy uprawomocnione PNB. Współpraca z Panem Osipiakiem Ok. Teraz zobaczymy jak się spisze w roli kierbuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BUDMAN 06.03.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Żenujący fachowiecMiałem z nim do czynienia i do dzisiaj tego żałuję.Po prostu strata czasu.Podejmuje się tematu, zabiera dokumenty a potem całkowity brak kontaktu - jak już uda Ci się z nim skontaktować to dowiadujesz się, że nic nie zrobił bo albo jest albo chory, albo ma problemy rodzinne albo ma dużo pracy (i tak przez kilka miesięcy) ZDECYDOWANIE ODRADZAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts