treemagnolia 13.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Nie mam jeszcze decyzji o warunkach zabudowy mojej działki ale dowiedziałam się że napewno dostanę zgodę jak to Pan Urzędnik określił na "zabudowę niską" To znaczy że co?Jeśli mam wybrany projekt i tam mi pisze że wysokość budynku wynosi 8,2 m to co? zmieszczę się, czy za wysoko???Podobno i tak nikt nie dostaje innej zgody tylko na niską bo takie są przepisy prawda to?Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Niska okresla raczej nie wysokosc w metrach tylko liczbe kondygnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 13.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Zabudowa niska jest do 10 m ale to reguluja plany zagospodarowania.Wystarczy telefon do gminy lub dokładne zapoznanie się z planem zagospodarowania dostepnym równiez w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts