agiszonek 13.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam, od pewnego czasu mieszkam sobie w nowym domku a po sąsiedzku mam niezabudowaną działkę, której właściciel mieszka kilka kilometrów ode mnie. Nie jest to człowiek komunikatywny - zjawiał się na swoim tylko wtedy gdy ktos niechcący zaparkował na jego ugorze, żeby go opier..... (bo nie była to normalna rozmowa) - włączając w to ekipę budująca kanalizację W każdym bądź razie działka jest zaniedbana i zostawiona sama sobie - rosą na niej drzewka i 2,5 metrowa trawa, która obala mi się na ogrodzenie. Do tego dochodzą kłącza wszechobecnego perzu, który przenosi mi sie za ogrodzenie na moje rabaty. Czy można jakoś zdyscyplinowac sąsiada, żeby zrobił z tym porządek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 13.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Hmmm. Roundup wieczorną porą Wrzuć w wyszukiwarkę słowo "chwasty". Czy sie da?? Da się. Poczytaj sobie ten wątek dla przykładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts