Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W SERDECZNIKU.....

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 3 months później...
:D WITAM .fajnie że ci się podoba . :D pytałeś o dachówke .Dachówka jest od RÓBENA -ŚREDZKA FALISTA, kolor czarnobrązowy (TOBAGO) Angoba szlachetna, podobne farby stosuje sie do krycia glazury .Jest to jedyna farba na której od strony PÓŁNOCNEJ nie siądzie żaden mech.(podobno) :wink: Cena jednej szt 4,10 zł na metr 12,6 szt .Bardzo drogie dodatki. Gąsior 16zł :evil: Ale naprawde warto . :wink: A okna to plastiki , kolor ORZECH ,5 komorowe ,szyba 1.0 . w bardzo dobrej cenie ,fajny rabat . :D Twuj domek też będzie bardzo ładny i to WOLE OKO ,robi wrażenie . :o

Tomku dzięki za info.

Pytałam o kolor dachu i okien, bo niedojść że bardzo mi sie podobaja, to jeszcze ładnie się zgrały. Ciekawe jaki wybierzesz kolor elewacji?

A, podaj jeszcze namiary na te okna.

Fajnie, że podoba Ci sie mój domek. Choć wole okno jest imponujące, to ze względu na koszty musieliśmy przerobić je na zwykłą lukarnę. :( I też będzie pięknie. :lol:

Witam serdecznie. Na początek napiszę że mamy podobny gust bo u nas też są okna plastikowe w okleinie orzech i taka sama dachówka. U mnie jeszcze nie położona niestety, ale kiedy zobaczyłam zdjęcia twojego domku utwierdziłam się w przekonaniu że jest śliczna. Domek ma ładną bryłę. Gratuluję! 8)

• 5 months później...
  • 3 weeks później...