Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PRYSZNIC POD OKNEM???

krokodylek

Recommended Posts

witam serdecznie!!!!! :lol:

Postanowiłam dołączyc i skorzystac z Waszych rad.

A jest ich mnóstwo...

siedzę i czytam jakieś dobre 2h

mamy już domek w stanie surowym i zaczynamy wykańczać....

myslimy nad rozplanowaniem łazienki -na dole- która nie jest duża a ma w niej stanąć prysznic, pralka (na jakis czas), wc i umywalka...

no i prysznic właśnie najlepiej pasuje pod malutkim oknem :(

mąż się upirea właśnie nad taką wersją ja nie...

co sądzicie..

ja myslę że:

na pewno okno będzie zawsze zaparowane

trdnośc z otwarciem okna (tylko wchodząc do brodzika)

mam dylemat..

jakie są Wasze doświadczenia??

pozdrawiam

Dzieki za rady :lol: zapomniałam dodać że okienko jest malutkie - byłoby na wsyokości mojej głowy stojąc pod prysznicem. Sama łaznieka tymczasowa- do czasu ukończenia dużej łaznienki na górze.

Dlatego zależy mi tak na wykorzytaniu miejsca i dobrej komunikacji- tym bardziej że łaznienka jest malutka :wink:

W rzeczy samej wydaje się to byc nie najlepszy pomysł ale.. kiedyś bylismy na wakacjach w mieszkaniu z taka własnie łazienka i jest to bardzo praktyczne rozwiazanie- mały parapecik to swietna półka na szampon czy inne akcesoria , uchylenie okienka tez się sprawdza przy zaparowanej łazience. Poza tym jesli okienko wychodzi na sąsiadów zawsze mozna dac szykę z matowym szkłem lub tak zwane krople deszczu. I ostatna rzecz tez jestem za wykorzystaniem każdego kąta- ty tam będziesz mieszkać więc znasz swoje potrzeby i potrafisz określić czy dobrze się będziesz czuła z takim prysznicem a jeśli tak to nikomu nic do tego, pozdrawiam