krokodylek 13.02.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 witam serdecznie!!!!! Postanowiłam dołączyc i skorzystac z Waszych rad. A jest ich mnóstwo... siedzę i czytam jakieś dobre 2h mamy już domek w stanie surowym i zaczynamy wykańczać.... myslimy nad rozplanowaniem łazienki -na dole- która nie jest duża a ma w niej stanąć prysznic, pralka (na jakis czas), wc i umywalka... no i prysznic właśnie najlepiej pasuje pod malutkim oknem mąż się upirea właśnie nad taką wersją ja nie... co sądzicie.. ja myslę że: na pewno okno będzie zawsze zaparowane trdnośc z otwarciem okna (tylko wchodząc do brodzika) mam dylemat.. jakie są Wasze doświadczenia?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 13.02.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Chyba nie najlepszy pomysł delikatnie to ujmując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 13.02.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Chyba nie najlepszy pomysł delikatnie to ujmując Przyłaczę sie do zanegowania tego pomysłu. Albo idź na całość weź zrób wejscie do np. spizarni przez ten brodzik - sorki ale mam dziś "gupawkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarL 14.02.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Od okna będzie ciągnęło chłodem co pod prysznicem nie jest najprzyjemniejsze. Pokombinujcie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokodylek 20.02.2007 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dzieki za rady zapomniałam dodać że okienko jest malutkie - byłoby na wsyokości mojej głowy stojąc pod prysznicem. Sama łaznieka tymczasowa- do czasu ukończenia dużej łaznienki na górze. Dlatego zależy mi tak na wykorzytaniu miejsca i dobrej komunikacji- tym bardziej że łaznienka jest malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 21.02.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 W rzeczy samej wydaje się to byc nie najlepszy pomysł ale.. kiedyś bylismy na wakacjach w mieszkaniu z taka własnie łazienka i jest to bardzo praktyczne rozwiazanie- mały parapecik to swietna półka na szampon czy inne akcesoria , uchylenie okienka tez się sprawdza przy zaparowanej łazience. Poza tym jesli okienko wychodzi na sąsiadów zawsze mozna dac szykę z matowym szkłem lub tak zwane krople deszczu. I ostatna rzecz tez jestem za wykorzystaniem każdego kąta- ty tam będziesz mieszkać więc znasz swoje potrzeby i potrafisz określić czy dobrze się będziesz czuła z takim prysznicem a jeśli tak to nikomu nic do tego, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Wygodnie będzie myć takie okno?Wstawisz drabinę lub taboret do brodzika? Szczerze, jakoś tego nie widzę. Szkoda okna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts