pardonme 13.02.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Czy każdy blacharz poradzi sobie z takim materiałem? Koszt spory więc wolę nie ryzykować ewentualnych niedoróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 14.02.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 niestety nie każdyteż myśleliśmy z Żoną o tym koncepcie ale zostaliśmy wyleczeni widzieliśmy jeden skopany dach gdzieś na Choszczówce gdzie właściciel musiał dorzucić ok.30% extra za poprawki już komuś innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 14.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ja mam część dachu z tytan - cynku. Blacha jest z taśmy, kładziona na rąbek stojący. Zamówiłam już wygięte pasy, nasi dekarze poskładali je tylko jak klocki lego. Kalenica też przyjechała wygięta. Najmniejszych problemów.Podobno kłopoty sprawia lutowanie, u mnie tego nie było. Pozdrawiam, akacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 14.02.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Czy każdy blacharz poradzi sobie z takim materiałem? Koszt spory więc wolę nie ryzykować ewentualnych niedoróbek. Zwróć się do Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy Oddział Mazowiecki z pewnością polecą kompetentnego wykonawcę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pardonme 15.02.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A jeśli producent poleca swoich ludzi? Korzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 15.02.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Owszem ,mozna skorzystac ale po zobaczeniu ich prac.U mnie producent schodow polecil wykonawce do montazu i niestety schody sa zrobione nie tak jak byc powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts