Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakieś JAJA

Recommended Posts

Więcej optymizmu. Gdy któregoś dnia klęłem, pytając czemu się dwa lata temu nie zaczęłem budować - byłoby taniej - Koleś mnie pocieszył i mówi - Za cztery lata będziesz się cieszył, że teraz zacząłeś a nie czekałeś z tym tych czterech lat. Bo wtedy to dopiero kredyty, działki i materiały podrożeją. Czyli teraz - czysty zysk.

A ja uparcie będę twierdził, że ten balon jest sztucznie nadmuchiwany Dałem ogłoszenie w kilku serwisach, hurtownia (podobno ) też szuka i jakoś kiepściutkie zainteresowanie 15 paletami thermoporu 25, które sobie leżą na moim placu budowy W cenie 3,62zł/szt

Nie mam w tym utopionych milionów, ale miejsce zajmuje i chciałbym się tego pozbyć. Coś te tłumy budujących (niezapodażowanych )dość wirtualne są.

Ja tez mam do sprzedania 700 szt maxów z markowicz ogłaszam się całą zime i jak dotąd nawet nikt nie zapytał

Co się dziwicie, przeliczcie sobie koszty transportu to się okaże że wasza oferta pewnie nie jest taka atrakcyjna. Te 700 maxów to jakby były obok za płotem to własnoręcznie bym przeniósł ale jakby przyszło zapłacić kilka setek za przewiezienie to szkoda zachodu.

hurtownia (podobno ) też szuka i jakoś kiepściutkie zainteresowanie 15 paletami thermoporu 25, które sobie leżą na moim placu budowy W cenie 3,62zł/szt

Nie mam w tym utopionych milionów, ale miejsce zajmuje i chciałbym się tego pozbyć. Coś te tłumy budujących (niezapodażowanych )dość wirtualne są.

Biorąc pod uwagę drugi transport, 15% vat i 2% podatku od transakcji to cudów się nie zyska.