ewelina_i_marek 16.02.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Więcej optymizmu. Gdy któregoś dnia klęłem, pytając czemu się dwa lata temu nie zaczęłem budować - byłoby taniej - Koleś mnie pocieszył i mówi - Za cztery lata będziesz się cieszył, że teraz zacząłeś a nie czekałeś z tym tych czterech lat. Bo wtedy to dopiero kredyty, działki i materiały podrożeją. Czyli teraz - czysty zysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 16.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 betkaidaro możecie zdradzić gdzie kupiliście maxy? dziękim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 17.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A ja uparcie będę twierdził, że ten balon jest sztucznie nadmuchiwany Dałem ogłoszenie w kilku serwisach, hurtownia (podobno ) też szuka i jakoś kiepściutkie zainteresowanie 15 paletami thermoporu 25, które sobie leżą na moim placu budowy W cenie 3,62zł/szt Nie mam w tym utopionych milionów, ale miejsce zajmuje i chciałbym się tego pozbyć. Coś te tłumy budujących (niezapodażowanych )dość wirtualne są. Ja tez mam do sprzedania 700 szt maxów z markowicz ogłaszam się całą zime i jak dotąd nawet nikt nie zapytał Co się dziwicie, przeliczcie sobie koszty transportu to się okaże że wasza oferta pewnie nie jest taka atrakcyjna. Te 700 maxów to jakby były obok za płotem to własnoręcznie bym przeniósł ale jakby przyszło zapłacić kilka setek za przewiezienie to szkoda zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszC 17.02.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 hurtownia (podobno ) też szuka i jakoś kiepściutkie zainteresowanie 15 paletami thermoporu 25, które sobie leżą na moim placu budowy W cenie 3,62zł/szt Nie mam w tym utopionych milionów, ale miejsce zajmuje i chciałbym się tego pozbyć. Coś te tłumy budujących (niezapodażowanych )dość wirtualne są. Biorąc pod uwagę drugi transport, 15% vat i 2% podatku od transakcji to cudów się nie zyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts