Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ulice

monieq

Recommended Posts

sa nowe ulice

no i tak w obrebie ul. Przejazd, Berlinga, Andresa i Czynu nadano nowe nazwy:

- mniej wiecej rownolegla do Berlinga i Czynu, na ktorej ja mam dziale i Robert i Darek to FRANCUSKA

- rownolegla do Przejazd miedzy Berlinga a Francuska - taki siegacz czy jak to sie tam nazywa - mala uliczka wewnetrzna - to Lema

- rownolegla do Przejazd pomiedzy Francuska a Czynu od strony Przejazd zaczynajac to

*/ pierwsza Teczowa,

*/ druga Jasminowa,

*/ trzecia Wenecka

- miedzy Starych Debow a Andresa, rownolegla do obu to Malego Ksiecia

no i tyle co ja widze w tej czesci Zurawki

nie wiem gdzie sa ulice tych ksiezy na przyklad

slyszalam taka historie, ze w przypadku podlaczenia gazu, ktore to ma niebawem na ul Francuskiej nastapic to lepiej miec jednak nazwe ulicy bo w ulice bez nazw nie chca podlaczac, mimo umowy i spelnienia wszelkich formalnosci

historia ta jest zaslyszana od osoby, ktora tez ja zaslyszala od osoby, ktora to zamieszkuje bratni Jozefin :D

slyszeliscie o czyms takim moze?

sa nowe ulice

no i tak w obrebie ul. Przejazd, Berlinga, Andresa i Czynu nadano nowe nazwy:

- mniej wiecej rownolegla do Berlinga i Czynu, na ktorej ja mam dziale i Robert i Darek to FRANCUSKA

- rownolegla do Przejazd miedzy Berlinga a Francuska - taki siegacz czy jak to sie tam nazywa - mala uliczka wewnetrzna - to Lema

- rownolegla do Przejazd pomiedzy Francuska a Czynu od strony Przejazd zaczynajac to

*/ pierwsza Teczowa,

*/ druga Jasminowa,

*/ trzecia Wenecka

- miedzy Starych Debow a Andresa, rownolegla do obu to Malego Ksiecia

no i tyle co ja widze w tej czesci Zurawki

nie wiem gdzie sa ulice tych ksiezy na przyklad

slyszalam taka historie, ze w przypadku podlaczenia gazu, ktore to ma niebawem na ul Francuskiej nastapic to lepiej miec jednak nazwe ulicy bo w ulice bez nazw nie chca podlaczac, mimo umowy i spelnienia wszelkich formalnosci

historia ta jest zaslyszana od osoby, ktora tez ja zaslyszala od osoby, ktora to zamieszkuje bratni Jozefin :D

slyszeliscie o czyms takim moze?

przepraszam, ale zdaje sie, ze bardzo dobrze sie przedstawilam tym moim postem

pomylilo mi sie forum

gdyby ktos jednak chcial odpowiedziec na moje pytanie to bardzo prosze :wink: