monieq 13.02.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 sa nowe ulice no i tak w obrebie ul. Przejazd, Berlinga, Andresa i Czynu nadano nowe nazwy: - mniej wiecej rownolegla do Berlinga i Czynu, na ktorej ja mam dziale i Robert i Darek to FRANCUSKA - rownolegla do Przejazd miedzy Berlinga a Francuska - taki siegacz czy jak to sie tam nazywa - mala uliczka wewnetrzna - to Lema - rownolegla do Przejazd pomiedzy Francuska a Czynu od strony Przejazd zaczynajac to */ pierwsza Teczowa, */ druga Jasminowa, */ trzecia Wenecka - miedzy Starych Debow a Andresa, rownolegla do obu to Malego Ksiecia no i tyle co ja widze w tej czesci Zurawki nie wiem gdzie sa ulice tych ksiezy na przyklad slyszalam taka historie, ze w przypadku podlaczenia gazu, ktore to ma niebawem na ul Francuskiej nastapic to lepiej miec jednak nazwe ulicy bo w ulice bez nazw nie chca podlaczac, mimo umowy i spelnienia wszelkich formalnosci historia ta jest zaslyszana od osoby, ktora tez ja zaslyszala od osoby, ktora to zamieszkuje bratni Jozefin slyszeliscie o czyms takim moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 13.02.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 sa nowe ulice no i tak w obrebie ul. Przejazd, Berlinga, Andresa i Czynu nadano nowe nazwy: - mniej wiecej rownolegla do Berlinga i Czynu, na ktorej ja mam dziale i Robert i Darek to FRANCUSKA - rownolegla do Przejazd miedzy Berlinga a Francuska - taki siegacz czy jak to sie tam nazywa - mala uliczka wewnetrzna - to Lema - rownolegla do Przejazd pomiedzy Francuska a Czynu od strony Przejazd zaczynajac to */ pierwsza Teczowa, */ druga Jasminowa, */ trzecia Wenecka - miedzy Starych Debow a Andresa, rownolegla do obu to Malego Ksiecia no i tyle co ja widze w tej czesci Zurawki nie wiem gdzie sa ulice tych ksiezy na przyklad slyszalam taka historie, ze w przypadku podlaczenia gazu, ktore to ma niebawem na ul Francuskiej nastapic to lepiej miec jednak nazwe ulicy bo w ulice bez nazw nie chca podlaczac, mimo umowy i spelnienia wszelkich formalnosci historia ta jest zaslyszana od osoby, ktora tez ja zaslyszala od osoby, ktora to zamieszkuje bratni Jozefin slyszeliscie o czyms takim moze? przepraszam, ale zdaje sie, ze bardzo dobrze sie przedstawilam tym moim postem pomylilo mi sie forum gdyby ktos jednak chcial odpowiedziec na moje pytanie to bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts