mayland 13.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Projekt już wybrałam i zamówiłam http://www.mgprojekt.com.pl/domki/przestronny/rzuty.php. Wersja z garażem dwustanowiskowym i w lustrzanym odbiciu. Planuję zrobić wejście z garażu do kotłowni i powiększyć wiatrołap tak, by stanęła tam duża, ok 3metrowa szafa wnękowa. Myślę też o zamurowaniu wejścia do kuchni (wtedy wejście troche dalej przez jadalnię) i zrobieniu w tym miejscu prawie 2,5 raza większej spiżarki. Rozważałam też likwidację tych lukarn ale sie zastanawiam. Jeśli różnica w cenie lukarn a okien dachowych w ich miejsce wyniesie jakieś 2-3tys to zostawiam lukarny. Chciałabym poznać Wasze opinie i propozycje na ulepszenie tych paru metrów Może macie jakieś uwagi, doświadczenia i wskazówki którymi możecie się podzielić. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, nie tylko te przychylne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts