Daroll 13.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Czy ma ktos namiary na firme ktora robi schody na beton + barierka chromowa + drewno? w dobrych cenach? najlepiej z woj slaskiego mialem pare wycen po 14 tys i 17 to jest chore, za metr barierki chca 900zl pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 13.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 A z opolskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 13.02.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 13.02.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Myśmy okładali schody zabiegowe: stopnice - jesion, podstopnice- buk, do tego pręcz stalowo drewniana. Schodków mamy 17. W czerwcu 2005 cena 9000zł.Firma MERA miejscowość Lewin Brzeski tel. (077)4128970, 4128106http://www.mera.plZ wykonania jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaasia1719499938 15.02.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Mogę polecić dobrego stolarza od schodów w Czwie, oto numer tel. 608583004 oraz adres e-mail: [email protected] strony nie ma ale z tego co wiem może przesłać zdjęcia "swoich" schodów drogą elektroniczną.Przypomniało mi się jeszcze, że ten stolarz robi komputerową wizualizacje schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 16.02.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam Pierwszy raz pisze na forum. Chcialam zapytac czy lepiej zrobic schody wylewane z betonu, a pozniej oblozyc, czy dac gotowe drewniane? Co jest tansze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaasia1719499938 16.02.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Wszystko zależy od tego jakie chcesz schody ale wydaje mi się, że schody samonośne będą tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIO345 16.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Daroll napisał: Czy ma ktos namiary na firme ktora robi schody na beton + barierka chromowa + drewno? w dobrych cenach? najlepiej z woj slaskiego mialem pare wycen po 14 tys i 17 to jest chore, za metr barierki chca 900zl pomocy szlag mnie trafia jak czytam takie wypowiedzi inwestorów. Co jest chore, jakie są dobre ceny, ile to ma kosztować? za jeden metr barierki nierdzewnej chcą 900 zł ? przecież to jest tanio, Daroll nie możesz narzucać wykonawcy ile ma zarabiać i ile ma za daną usługę skasować, powinieneś napisać że Cię na takie schody nie stać i koniec kropka, Szukasz tańszych rozwiązań. Ja sam robię schody drewniane z różnymi barierkami( stal nierdzewna, kuta,mosiądz, szkło, skóra ratan itp) nierzadko schody kosztują ponad 40 tys złotych , rzadko 15 tys złotych, i ja też buduję teraz dom i nie stać mnie na pewne elementy wyposażenia i instalacji( nie będę miał pompy ciepła bo jest dla mnie za droga, instalację wentylacji z rekuperatorem będę robił sam, bo te wyceny które otrzymałem były dla mnie za drogie), nie mówię że instalatorzy pomp ciepła są chorzy bo rządają 60 tys za pompę ciepła.... To tak pod rozwagę, Pozdrawiam mario345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 17.02.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Co się tak denerwujesz, przecież Daroll nie mówi złego słowa o wykonawcach, ani ich cenach, po prostu nie ma tyle pieniędzy i usiłuje znależć alternatywę. Chłop nie ma tych 15 000 zł. albo mu się to wydaje zbyt drogo i szuka dalej, przecież ma prawo. Wyluzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 17.02.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam czy lepiej zrobic schody wylewane z betonu, a pozniej oblozyc, czy dac gotowe drewniane? Co jest tansze? Tańsze tylko drewniane - obłozenie betonowych kosztuje tyle, co postawienie drewnianych. Co jest lepsze - poszukaj na forum - niektórzy mówią, że drewniane: skrzypią, jeżeli są bez podstopni budzą lęk psów i rodziców o swoje pociechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts