wetomek 13.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 czy ktos ma doświadczenia lub używa lodówej Samsung,szczególnie modele RL44QEUS lub RL41HCIS ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 15.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 ja mam lodówkę tej firmy i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 15.02.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 RS21DCNS od 1,5 roku dwa razy zamarzl odplyw skroplonej wody, wiec w efekcie glosna praca wentylatora (trze o lod) i brak wentylacji w chlodziarce; skutek calkowite odmrazanie lodowki (zalecenie serwisu), serwisant ktory wyjmuje panel z wentylatorem i plucze pod ciepla woda zeby lod odmarzl; pouczenie ' prosze szybko wkladac i wyjmowac produkty do chlodziarki - nie wietrzyc jej' (!!??); ale tak poza tym to ok pozdrPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaasia1719499938 15.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Mam lodówkę Samsung ale inny typ od ponad roku, jestem zadowolona, nie miałam żadnych problemów, chłodzi, mrozi i ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 15.02.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Też mam z dystrybutorem wody i No Frost. Jest starsznie głośna. Poza tym - ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 15.02.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 a moze ta glosnosc to wlasnie wina wentylatora? u mnie jak go 'serwis' odmrozi lodoweczka pracuje cichutko.pozdrPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 15.02.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Też mam z dystrybutorem wody i No Frost. Jest starsznie głośna. Poza tym - ok. Powiedzcie jak to jest z tym dystrybutorem wody czy kostkarką. Czy faktycznie jak np nie włoży się filtra funkcje te są zablokowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts