Teska 30.05.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 nio proszę ...pięknie dziennik...a ja nie mam odwagi:smile: Ivette...błąd nie ufaj Marasowi:smile: ale mysle ze jak dobrze popilnujecie bedzie ok ( ma on lepkie łapki)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.05.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Tesca - były już rozpoczęte komentarze do dziennika ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 ło matko...nie widziałam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Widze Ivette ze zaczynasz doceniać uroki własnego nieba dobrze jeszcze pamietam gdy dokonałem tego samego odkrycia... nawet łażące po mnie mrówki wydały mi się wtedy przyjemniejsze, bo niby nasze własne. Trzymam kciuki za dalsze postępy na budowie... pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2003 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Cześć Maksiu!Dzięki za zrozumienie i wsparcie! Serdecznie pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.07.2003 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 ivette...wypoczeta po urlopie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Cześć Teska!Wypoczęta ale w pracy zapiernicz taki, że nie ma czasu taczki załadować! Też pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 dzieki za pozdrowienia dla czytających - jestem jedną z nich czekam na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.09.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 ivette- Ty jak zwykle z wielkim zapałem oby tak dalej, to budowanie nie będzie miało przed Toba przeszkód !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Ivonesca! Dzięki za miłe słowa! Fajnie, że dwie "Ivoniska" nadają na tych samych falach, chociaż odległość nas dzieli spora.Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ludzie! Wpisujcie się! Nie macie żadnych komentarzy do mojego dziennika? Chyba wszyscy są na innym etapie budowy, niż ja..... Pozdrawiam serdecznie! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 30.09.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 ivette - sorry - ja jestem jednym z tych czytających i mało się odzywających. Zawsze jakoś mało czasu na forum ostatnio.... Zobaczysz jakie bedziesz miała wielkie pokoje, jak ściany zostaną otynkowane i pomalowane - wtedy to dopiero jest efekt. Pozdrawiamam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 am - dzięki za odzew. Pisząc mój dziennik liczę też na życzliwe, lecz konstruktywne komentarze. Poza tym to miłe wiedzieć, że inni też dopingują cię w twoich zmaganiach. Pozdrawiam serdecznie! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ivette: ja też czytam Twój dziennik i cieszę sie że idzie Ci tak dobrze budowa, tylko nigdzie nie znalazłem informacji o tym wg. jakiego projektu budujesz dom... chetnie bym obejrzał, podobnie jak zdjęcia które były by bardzo mile widzianepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Maksiu! Mój projekt to GL49 ze Studia Atrium: http://www.studio-atrium.com.pl. Zmiany w projekcie: bez piwnicy (była niska woda na działce), nad garażem zamiast dachu otwarty taras z naszej sypialni ze ścianką kolankową i "opaską" z 3 rzędów dachówki naokoło (super - 27 m2)!), kotłownia za garażem i z niej wejście do jadalni. Przejście przez garaż i kotłownię do domu. Poza tym na dole taras na całej długości domu, który jest zadaszony (też super - 9 m x 2,20 w świetle). Poza tym "spiżarnia" pod schodami przy kuchni. To chyba wszystkie zmiany. Mam nadzieję, że po objerzeniu projektu w internecie będziesz mógł go sobie dobrze wyobrazić. Zdjęcia wyślę do redacji, jak będzie przykryty dachówką dach, żeby umieściła w internecie (albo zamówię dyskietkę i spróbuję sama przez onet). To narazie na tyle. Aha! Jeszcze komentarz naszego kierownika: Całkiem ładny ten państwa dom! Fajnie, nie? Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Obejrzałem sobie Twój projekcik, całkiem milutki, tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę do czego może prowadzić przejście z garażu do domu, tymbardziej wychodzące w jadalni... ale napewno o tym pomyśleliścieZdjęcia jak już będziesz miała poskanowane to możesz wysłać do mnie, wrzuce u siebie na serwer i będziesz mogła sie wtedy nimi pochwalić.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Maksiu! Ale ja właśnie nie mam skanera! Co do przejścia z garażu do domu - to raczej będzie używane w zimie jako przejście z domu do garażu.Natomiast kotłownia z założenia będzie "czystym" pomieszczeniem - będzie tu też pralnia i suszarnia w zimie (ma ponad 7m2). Inaczej się nie dało zrobić, bo w projekcie była kotłownia w piwnicy. Co będzie to będzie, nie można mieć wszystkiego.Myślę, że ogólnie nasz projekt jest całkiem niczego - nam się nasz domek podoba i już go kochamy. Jak wszystko w życiu ma swoje plusy i minusy. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.09.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Bardzo ładny dziennik - postępy prac na 5. Pisz dalej, masz dużo zapału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Joasiu - dziękuję za pochwałę; jest ona dla mnie szczególnie cenna. Wasz dziennik jest dla mnie jednym z najlepszych - często do niego zaglądam.Swoją drogą, to cieszę się, że wszystko idzie w miarę bezproblemowo - no ale jest nas dwoje i każdy obrabia swoją działkę (jakie to wszystko jest dwuznaczne...) Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.10.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Ivette: czegoś nie rozumiem... brakuje jednej palety - 240 szt. ???ja mialem palety z dachowka Euronitu na ktorych bylo po 40 sztuk.. 1 paleta - 40 sztuk... wiec albo masz inne palety, albo ... sam nie wiem co,70 sztuk potłuczonych... brrrr ja na szczęscie nie mialem żadnej potłuczonejpozdrawiamps. jak tam twoje myslenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts